Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Η συνάντηση του Δούκα με την Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Μετά από κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, οι ανατροπές και η πλοκή κάνουν όλους του φανατικούς τηλεθεατές της σειράς να θέλουν να μάθουν περισσότερα. Στο επόμενο επεισόδιο, θα έχουμε εξελίξεις τόσο στη σχέση Μυρσίνης – Δούκα, μετά την αποκάλυψη για τη απιστία, αλλά και στο μέτωπο της φυλακής, όπου η Ελένη συνεχίζει να περνά δύσκολα!

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο: Η συνάντηση του Δούκα με την Μυρσίνης

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια, το βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί το Νικηφόρο στο Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να τη δει και, παρά το φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει.

Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη, που χειροτερεύει. Μαζί με το Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια, παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like