Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος

Για τις 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 Αγριες μέλισσες, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 20.Eχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη! Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι… αριστεροί!

Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της, μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.Παράλληλα η επιστροφή του πρώην αρραβωνιαστικού της, του Ζάχου, φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της, καθώς εκείνος φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους. Η Ασημίνα βρίσκει δουλειά στη Λάρισα στο γραφείο μιας εφημερίδας, με εκδότη τον Πέτρο Ορφανίδη.

Η συνεργασία τους είναι άψογη και σύντομα οι δυο τους γίνονται φίλοι. Οι πολιτικές καταστάσεις στη χώρα ωστόσο θα ωθήσουν και τους δύο σε παράλληλες δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με μια είδους αντίσταση στο καθεστώς. Η κοινή τους Πλεύση θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και η Ασημίνα θα αποκτήσει άποψη, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα φανεί και στη σχέση της με τον Νικηφόρο.Από την άλλη ο Νικηφόρος, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Λάρισα έχοντας ανοίξει μια μπουάτ, ακόμα βασανίζεται από το άδοξο τέλος του γάμου τους και ξέρει πως χάνει την Ασημίνα. Ετσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει ξανά. Η Δρόσω, από την άλλη, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ρημαγμένη της ζωή, ενώ η Βιολέτα επιστρέφει διαφορετική τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα! Ο στόχος της ένας και μοναδικός: να τιμωρήσει τους δολοφόνους του άντρα της! Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος

Και η αρχή γίνεται με τον Ακύλα, τον οποίο και προσεγγίζει ερωτικά για να εκδικηθεί. Το ζεύγος Δούκα και Μυρσίνης Σεβαστου προσπαθούν να φτιάξουν και εκείνοι ξανά τη ζωή τους στη Λάρισα, αλλά η ρήξη στον γάμο τους δεν φαίνεται να μπορεί να ξεπεραστεί. Οταν μάλιστα θα μαθευτεί πως ο Ισχυρός άντρας έχει σχέση με τη Ζωή Μεγαρίτη, τότε θα ξεσπάσει νέα θύελλα στο Χωριό! Ο Ακύλας έχει κρυμμένους άσους και θα εκβιάζει μέχρι τέλους τον άλλοτε στενό του συνεργάτη. Τέλος, ο Τόλλιας και ο Προύσαλης θα πατάνε σε δύο βάρκες λόγω της θέσης τους, αλλά τα ευκάριστα για τον ερχομό του μωρού της Σοφούλας και του Αγγελου είναι η αισιόδοξη νότα σε όλη τη μαυρίλα που πέφτει ξανά πάνω από το Διαφάνι!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10 – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like