Άγριες μέλισσες επεισόδια: Το παράτολμο σχέδιο της Ασημίνα για να πάρει το παιδί

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα φαίνεται αρκετά απελπισμένη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ δε θα διστάσει να κινηθεί με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο για να πάρει το παιδί της από τους Σεβαστούς. Στα τελευταία επεισόδια, η πρωταγωνίστρια επισκέπτεται τακτικά έναν δικηγόρο, ο οποίος προσπαθεί να την κατευθύνει με τον πιο σωστό τρόπο.

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Το παράτολμο σχέδιο της Ασημίνα για να πάρει το παιδί

Η διαμονή της στο σπίτι των Σεβαστών της επιβεβαιώνει καθημερινά πως το παιδί της δεν πρέπει να μεγαλώσει σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον. Η Ασημίνα είχε ζητήσει από τον Νικηφόρο να μη γίνει ποτέ σαν τον πατέρα του. Μία υπόσχεση που ο άντρας της δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα η πρωταγωνίστρια να λυγίσει.

Η ίδια επιθυμεί, με κάθε τρόπο, να πάρει μακριά τον μικρό Σέργιο από αυτό το σπίτι. Ποιο είναι το σχέδιό της; Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Το παράτολμο σχέδιο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες
Όταν ο δικηγόρος ρώτησε την Ασημίνα για το πως είναι η σχέση της με την αδερφή της, η πρωταγωνίστρια του αποκάλυψε πως είναι πολύ κακή. Έκτοτε και, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί τίποτα, η Ασημίνα προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τη Δρόσω. Άγριες μέλισσες επεισόδια

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε από τον Νικηφόρο για το παρελθόν της αδερφής της στην Τρούμπα, τρόμαξε πολύ. Για πρώτη φορά, η Ασημίνα θέλει να φέρει το παιδί κοντά στη Δρόσω, γεγονός που δε θα συνέβαινε ποτέ με μια τέτοια είδηση. Ο Νικηφόρος είναι κάθετος και απαγορεύει στην βιολογική μητέρα του παιδιού να το πλησιάσει ξανά.

Αυτό, αντί να δώσει χαρά στην Ασημίνα, την προβλημάτισε. Έτρεξε να ζητήσει εξηγήσεις από την αδερφή της, γιατί δεν ήθελε να το πιστέψει. Η Ασημίνα, στοχεύει, μέσα από το σχέδιο της στις Άγριες Μέλισσες, το παιδί να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από τους Σεβαστούς. Έτσι, προτιμάει χίλιες φορές ο μικρός Σέργιος να μείνει με την Δρόσω, παρά με την Μυρσίνη, τον Δούκα και τον Νικηφόρο.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση ο γιος της να μεγαλώσει με τις αρχές των Σεβαστών. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έρθει κοντά με την Δρόσω, φέρνοντας την πραγματική μητέρα σε επικοινωνία με το παιδί. Κάνει στην άκρη τον πόνο της για χάρη του μικρού. Επιλέγει το παιδί να μεγαλώσει με δύο μητέρες, παρά με έναν πατέρα σαν τον Νικηφόρο.

Σε αυτό το γεγονός θα επέμβει η Μυρσίνη, η οποία θα εξοργιστεί με τις τακτικές επισκέψεις της Ασημίνας στη Δρόσω. Η Ασημίνα, όμως, φαίνεται απτόητη. Πλέον είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις, σχετικά με τις Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More