Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Οι ηθοποιοί της σειράς

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η δραματική σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και φιλοδοξεί με τη δυνατή ιστορία του, τις υψηλές προδιαγραφές, την κινηματογραφική αισθητική, το ιδιαίτερο καστ και τους διακεκριμένους συντελεστές της να κάνει τη μικρή οθόνη μεγάλη.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, την οποία υπογράφει η Μελίνα Τσομπάνη, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου. Μάλιστα, για τις ανάγκες του σεναρίου (η πλοκή χρονολογείται περίπου τη δεκαετία του ’50), χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κοστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής. Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία τριών αδελφών από τον θεσσαλικό κάμπο που παλεύουν μόνες τους σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία μετά τον θάνατο του πατέρα τους.Ένας καταναγκαστικός γάμος, ένας βιασμός, ένας φόνος και ένα μεγάλο μυστικό είναι η αρχή της ιστορίας. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαρία Κίχσου,Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφάνιά Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές, Γιάννης Φερτής, Κάτια Δανδουλάκη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, ΚωστήςΣαββιδάκης, Βαγγέλης Αλέξανδρός, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΙΡΗ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ (Γιώργος Μακρής): Ο πατέρας της οικογένειας ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Οι τρεις αδελφές:

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΙΡΗ (Μαρία Κίτσου). Ο «βράχος» της οικογένειας. Δυναμική, αυστηρή, δίκαιη. Μετά τον θάνατο του πατέρα της Γιώργη, «θυσιάζεται» και παντρεύεται τον Σέργιο, τον μεγάλο γιο του προύχοντα της περιοχής, για να σωθούν από τη φτώχεια οι δύο αδελφές της. Ο φόνος του άντρα της έγινε τη νύχτα του γάμου της και θα είναι το μεγάλο και επτασφράγιστο μυστικό των τριών κοριτσιών.Όταν επιστρέφει ο Λάμπρος, ο απαγορευμένος έρωτά της από το παρελθόν, η σχέση τους θα ξαναζωντανέψει. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΤΑΜΙΡΗ (Ελλη Τρίγγου). Η «μεγάλη καρδιά» της οικογένειας. Ο έρωτάς της για τον αδελφό του Σέργιου, τον Νικηφόρο, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης στη ζωή της. Η αδελφή της η Ελένη είναι ενάντια σε αυτόν τον έρωτα όμως εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τον ζήσει.

ΔΡΟΣΩ ΣΤΑΜΙΡΗ (Δανάη Μιχαλάκη): Η «πέτρα του σκανδάλου». Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγοτα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριό της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού, θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ (Γιάννης Φέρτης): Ο προστάτης των τριών αδελφών. Εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα και τη σοφία του. Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για τον φόνο του Σέργιου. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό. Ο Νέστορας κρύβει μία άγνωστη προσωπική τραγωδία.

ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ (Γιαννης Στανκογλου): Ο δούρειος ίππος των τριών αδελφών. Είναι ένας Αδχρονος ιδιωτικός ερευνητής. Ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Διπρόσωπος, αμοραλιστής, ξέρει να ελίσσεται και να επιβιώνει.Έρχεται για να εξιχνιάσει την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Ο ερχομός του θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή της Ελένης αλλά και της Μυρσίνης, της μητέρας του Σέργιου.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

ΔΟΥΚΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Λεωνίδας Κακούρης): Ο φόβος και τρόμος του χωριού. 0 Δούκας είναι ο 55χρονος μεγαλογαιοκτήμονας τπς περιοχής. Παντρεμένος με τη Μυρσίνη, πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός. θέλει από την αρχή να βάλει στο χέρι τα χωράφια των τριών κοριτσιών για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδιά του και δεν διστάζει να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα για να πετύχει τον σκοπό του. Μετά τον θάνατο του γιου του Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΑΝΕΤ ΡΟΥΣΣΩ (Κάτια Δανδουλάκη): Η μεγάλη αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη έρχεται από το Παρίσι και ξεχωρίζει από όλους τους κατοίκους του χωριού. Η Ανέτ θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό για να ξεδιπλωθεί όλη η πικρή ιστορία ανάμεσα στον Δούκα και τον Μιλτιάδη και ν’ αποκαλυφθεί η εξαπάτηση του Δούκα προς τον αδελφό του. Η Ανέτ θα εμπλακεί σε μια ρομαντική, ερωτική σχέση με τον Νέστορα, που θ’ αφήσει εποχή! Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Κατερίνα Διδασκάλου): Η αριστοκράτισσα του χωριού η οποία είναι σύζυγοςτου Δούκα.Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, θα φέρει στο χωριό τον θωμά Κυπραίο. Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της.

ΣΕΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Ο εν δυνάμει διάδοχος του πατέρα του, Δούκα καθώς είναι ο πρωτότοκος. Τον αναγκάζει ο πατέρας του να παντρευτεί την Ελένη Σταμίρη για να πάρουν στα χέρια τους τα κτήματα των κοριτσιών, ωστόσο έχει ένα τραγικό τέλος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γιάννης Κουκουράκης): Ο παρείσακτος της οικογένειας. Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και μετέπει-τα του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτή-τρια του καφενέτου χωριού, Βιολέτα.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Αναστάσης Ροϊλός). Ο ρομαντικός επαναστάτης. Ο μικρός γιος της οικογένειας των Σεβαστών και ο αγαπημένος γιος της μάνας του Μυρσίνης. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, έχει μοντέρνες ιδέες και είναι ο μορφωμένος από το Παρίσι. Οι όροι που θέτει για την παραμονή του στο πατρικό του είναι δύο: Η διαχείριση της περιουσίας θα γίνεται όπως θέλει αυτός και η οικογένειά του να δεχτεί για γυναίκα του την αδελφή της Ελένης, Ασημίνα. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Μαρία Πετεβή). Η 20χρονη μικρή κόρη του Δούκα, η οποία είναι η αδυναμία του πατέρα της. Ζηλεύει παράφορα τις όμορφες αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη θα παντρευτεί έναν άντρα που της διαλέγει η μητέρα της, αλλά κοντά του δεν θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη. Άγριες Μέλισσες Επεισόδια

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γιώργος Γάλλος): Ο αδελφόςτου, ο Δούκας, του στέρησε το μερίδιό του στην πατρική περιουσία. Συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δύο παιδιών (του Λάμπρου και του Γιάννου). Μια ζωή προσπαθεί να καταπιέσει τον θυμό του για τον αδελφό του.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Δημήτρης Γκοτσόπουλος): Ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Ο προοδευτικός και χαμηλών τόνων δάσκαλος που θα ορθώσει το ανάστημά του στον θείο του, Δούκα Σεβαστό. Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος έρωταςτης Ελένης. Επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο χωριό όμως, παντρεμένος με τη θεοδοσία. Πρό-δωσε την Ελένη γιατί οι πατεράδες τους δεν ήθελαν αυτή τη σχέση.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Ιωάννης Αθανασόπουλος): Ο μικρός γιος του Μιλτιάδη. Η ψυχική του ασθένεια, που εμφανίστηκε λίγο πριν από την ενηλικίωσή του, είναι ο καημός του πατέρα του και ο δικόςτου προσωπικός Γολγοθάς, θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τον φόνο του Σέργιου.

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Χριστίνα Φαμέλη). Η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης, η γυναίκα του Λάμπρου. Είναι γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα, λατρεύει τον Λάμπρο και είναι με όλη τη σημασία της λέξης μια κόρη για τον Μιλτιάδη. Είναι, προσκολλημένη στις παραδόσεις, φοβάται τις αλλαγές και την ανησυχούν οι επαναστατικές ιδέες του άντρα της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More