Άγριες μέλισσες επεισόδια: Ο Μπάμπης ενώνει Ασημίνα και Δρόσω

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Στο 7 μέρες tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος ο οποίος υποδύεται τον Μπάμπη στη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Ο Μπάμπης ενώνει Ασημίνα και Δρόσω

Πόσο θα διαφοροποιηθεί η ζωή του Μπάμπη στα επόμενα επεισόδια;

Ο Μπάμπης μετανοεί για ότι έχει κάνει και θέλει χτίσει από την αρχή την σχέση με τον πατέρα του. Με την Ασημίνα ότι και να γίνει δε θα σταματήσει να προσπαθεί ελπίζοντας σε ένα ευτυχισμένο κοινό τους μέλλον. Και ενώ είναι έτοιμος να φύγει μόνιμα από το Διαφάνι αισθανόμενος ότι δεν υπάρχει κάτι πια να τον κρατά εκεί προσπαθώντας να ξεφύγει από την συνθήκη ότι δεν είναι δυνατό να βρίσκεται δίπλα στην Ασημίνα, όπως θα ήθελε, η Ουρανία θα του ζητήσει να τον βοηθήσει στη βιοτεχνία. Εκεί θα εργαστεί και η Δρόσω, οπότε θα έρθουν λίγο πιο κοντά. Θα την παροτρύνει να τα βρει με την αδελφή της. Εκείνος θεωρεί ότι το πρόβλημα στο τρίγωνο Δρόσως-Ασημίνας-Νικηφόρου έγκειται στο ότι δεν έχει συγχωρέσει η μία την άλλη. Εκεί οφείλεται η θλίψη που νιώθει η Δρόσω και η Ασημίνα. Δεν έχουν ουσιαστικά οι σχέσεις τους ζεσταθεί. Παρακινεί τη Δρόσω να αφήσουν πίσω τους οτιδήποτε τους χωρίζει.

Η Ασημίνα είναι ο βαθύς έρωτας της ζωής του ουσιαστικά.

Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του Μπάμπη. Στο μέλλον θα δούμε πώς θα προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του, αν και θα ήθελε να είναι μαζί της. Ονειρεύεται η Ασημίνα να βρει την ευτυχία και το χαμόγελο που ψάχνει από τότε που τη γνώρισε, ενώ παράλληλα είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να της το χαρίσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More