Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η μεγάλη κόντρα από το παρελθόν, τα μυστικά και οι αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η μεγάλη κόντρα από το παρελθόν, τα μυστικά και οι αλήθειες που βγαίνουν στην επιφάνεια στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η μεγάλη κόντρα από το παρελθόν, τα μυστικά και οι αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια

Θα ξεσκεπάσει ο Προύσαλης τον Μελέτη και τον Κωνσταντή; Θα αποκαλύψει στον Τόλια το ποιόν του Βόσκαρη; Θα συμμαχήσει με την Ελένη; Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα για όλα όσα θα συμβούν στις Άγριες Μέλισσες.

Έχει αντιληφθεί τον χαρακτήρα του Βόσκαρη ο Προύσαλης;
Ναι. Ο Προύσαλης καταλαβαίνει τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Βόσκαρης. Τον ξέρει άλλωστε από παλιά. Είχαν μια αντιδικία στο παρελθόν, όταν συναντήθηκαν στις φυλακές ως δεσμοφύλακες και ο Προύσαλης έκανε καταγγελία εναντίον του για να τον διώξουν. Υπάρχει μια βεντέτα από τότε. Τον γνωρίζει πολύ καλά.

Η Ελένη θα του εξομολογηθεί όσα πέρασε από τον Βόσκαρη;

Γνωρίζει ότι η Ελένη έχει βασανιστεί πολύ από τον Βόσκαρη.

Θα συμμαχήσει μαζί της στον πόλεμο εναντίον του στις Άγριες Μέλισσες;
Θα συμπράξει μαζί της. Πιστεύει πως η Ελένη τιμωρήθηκε για ό,τι έκανε. Ολοκλήρωσε την ποινή της και βγήκε από τη φυλακή. Θεωρεί πως δεν πρέπει να την κατατρέχουν ως πρώην φυλακισμένη για όλη της τη ζωή.

Ο Βόσκαρης αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα. Θα αποκαλύψει στον Τόλια το ποιόν του;
Όχι. Για αυτόν δεν είναι σωστό να μπερδευτεί στον γάμο της κόρης ενός συγχωριανού του. Άλλωστε έχει εξηγήσει έστω και επιδερμικά στον Τόλια όταν βρέθηκαν στο καφενείο ποιος περίπου είναι ο Βόσκαρης, αλλά εκείνος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μεγαλοπιάνεται.

Θα ξεσκεπάσει τελικά τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;
Δυστυχώς, ο Βόσκαρης τους προφυλάσσει. Σε πρώτη φάση δεν θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More