Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω διώχνει τον Τάκη από το Διαφανι

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Στις Άγριες Μέλισσες είδαμε πολλά αλλά όπως φαίνεται μας περιμένουν ακόμα πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες!

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω διώχνει τον Τάκη από το Διαφάνι

Μεταξύ αυτών το σμίξιμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή αλλά και τη Σοφούλα που θα γίνει έρμαιο στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη και δεν θα μπορέσει να τη σώσει ούτε η Ελένη αλλά ούτε οι γονείς της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, η Δρόσω, δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση με τον Τάκη μέσα στο σπίτι ειδικά μετά από αυτό που έκανε. Να πει δηλαδή ότι ο μικρός Σέργιος είναι δικό της παιδί στον Δούκα Σεβαστό, πετώντας τη βόμβα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν η Δρόσω θα πάρει την παράτολμη απόφαση να διώξει τον Τάκη, όχι μόνο από το σπίτι αλλά και από τη ζωή της για πάντα, αφού θέλει να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή που απέδειξε ότι την αγαπά πραγματικά.

Ο Κωνσταντής άφησε τη Δόμνα λίγο πριν την εκκλησία για χάρη της ενώ δεν δίστασε να τα βάλει με τον πατέρα της, τον τραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη ξέροντας ότι μπορεί να τον καταστρέψει. Οι δυο τους έχουν πάρει απόφαση να ξεπεράσουν μαζί τα όποια προβλήματα στέκονται εμπόδιο στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More