Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ένα αληθινό σοκ πρόκειται να βιώσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα, καθώς ενώ θα κάνει μία βόλτα μαζί με τον Σέργιο στο Διαφάνι, θα δει ξαφνικά μπροστά της, την Δρόσω που επέστρεψε από την Τρούμπα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

Η Ελένη κάνει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψουν μαζί πίσω στο Διαφάνι όμως η Δρόσω δε δέχεται. Ο Τάκης θα προτείνει στη Δρόσω να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη ο οποίος περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Μόλις εκείνη θα καταλάβει ότι η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

Ο Γραμματικός έχει πάρει την απόφαση του να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια των Σεβαστών. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Ο ενωμοτάρχης μαθαίνει πως δε παίρνει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρίσκεται έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος… Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος απ’ τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά…

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

Έντονες συγκρούσεις δημιουργούνται μετά την άρνηση του συνεταιρισμού να γίνει αποδεχτεί η νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου. Ο ενωμοτάρχης βάζει λυτούς και δεμένους για να φύγει ο Μάνος Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, όμως αυτός όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει! Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη σταθερή στην απόφαση της να παντρευτεί τον Αλέξη και ο Δούκας θα την πετάξει έξω απ’ το σπίτι.

Η Πηνελόπη σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης παίρνει την απόφαση να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, άλλα η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του σε μια καινούρια ζωή. Θ’ ακολουθήσει κάποιον απ’ τους δυο η Δρόσω ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας; Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

Η Δρόσω θα αποχαιρετήσει την Τρούμπα και παρέα με την Ελένη παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για το Διαφάνι. Πως θα αντιδράσει ο Τάκης; Ο ερχομός του Μάνου Βόσκαρη στο χωριό ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη εορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει το Δούκα αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η Ανέτ φέρνει το γιατρό Αργυρίου να εξετάσει το Μιλτιάδη παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Ασημίνα Βλέπει την Δρόσω μπροστά της και νιώθει να καταρρέει

24 Δεκεμβρίου και το Διαφάνι βρίσκετια σε εορταστικούς ρυθμούς. Όχι, για όλους όμως… η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουνε την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσα τους θα υπάρχει… ο μικρός Σέργιος. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί. Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να της κρύψει τα αισθήματα του για την φίλη της; Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση που έχει να κάνει με την Ελένη.

Θα δεχθεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν χρόνια; Ή θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό! Το αυριανό επεισόδιο: Μια απόπειρα δολοφονίας που θα ταράξει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More