Άγριες Μέλισσες: Από παραμύθι σε εφιάλτη η σχέση Προκόπη και Λέτας

Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης εντυπωσιάζεται με την Λέτα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία όμορφη, αλλά και περίπλοκη σχέση, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Οι δύο αυτοί ήρωες είχαν γνωριστεί από πολύ παλιά, όταν ο Προκόπης την συνάντησε στο πλευρό του Βόσκαρη και την προστάτευσε από τη βία που ήταν έτοιμος να της ασκήσει. Η όμορφη αυτή κυρία, είχε κερδίσει το ενδιαφέρον του αγαπημένου μας Προκόπη.

Άγριες Μέλισσες: Από παραμύθι σε εφιάλτη η σχέση Προκόπη και Λέτας

Έτσι, όταν η Λέτα εμφανίστηκε στο καφενείο μετά από μήνες, για να γιορτάσει τη νίκη της με την Ελένη, η καρδιά του Προκόπη φτερούγισε ξανά. Αμέσως, της πρότεινε να περπατήσουν οι δυο τους σε όμορφα πάρκα της πόλης, πηγαίνοντας τη, μάλιστα, για πάστα σε ζαχαροπλαστείο. Ένας όμορφος και αγνός έρωτας γεννιέται στις Άγριες Μέλισσες. Θα κρατήσει, άραγε;

Άγριες Μέλισσες: Από παραμύθι σε εφιάλτη η σχέση Προκόπη και Λέτας

Οι στιγμές που περνούν ο Προκόπης και η Λέτα, δίνουν μία εντελώς διαφορετική νότα, στις Άγριες Μέλισσες. Οι τηλεθεατές φωνάζουν “Επιτέλους!” που ένα ζευγάρι περνάει τόσο όμορφα στο Διαφάνι, μετά τα τελευταία γεγονότα με τα διαζύγια και τις εντάσεις. Η χαρά, όμως, δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Προκόπης συνεχίζει να προσεγγίζει την Λέτα, παρά τις ενστάσεις του ξάδερφου.

Στην τελευταία τους συνάντηση στο πάρκο, ο Προκόπης προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τη ζωή της ηρωίδας. Εκείνη, φυσικά, δε του αποκάλυψε τίποτα. Του εξήγησε πως δουλεύει σαν πωλήτρια με συγκεκριμένους πελάτες. Ο Προκόπης ενθουσιάστηκε και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία. Η Λέτα, αντικρίζει αμέσως τις καλές και αγνές προθέσεις του, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται.

Άγριες Μέλισσες: Από παραμύθι σε εφιάλτη η σχέση Προκόπη και Λέτας

Αποφασίζει πως δε θέλει να του κάνει κακό. Έτσι, εξαφανίζεται, αφήνοντας τον αγαπημένο της στα κρύα του λουτρού. Ο Προκόπης αναζητά απαντήσεις, με τον Παναγιώτη να του δίνει την χαριστική του βολή για την Λέτα, στις Άγριες Μέλισσες. Ο ξάδερφος του αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματική δουλειά της Λέτας στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άντρες λογομαχούν, με τον Προκόπη να δείχνει ιδιαίτερα στενοχωρημένος.

Θα μπορέσει ο Προκόπης να προσπεράσει το παρελθόν και το παρόν της τόσο απλά και θα δεχτεί η Λέτα να επιστρέψει στο Διαφάνι; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο ηρώων; Οι τηλεθεατές, πάντως, ανυπομονούν για την μεγάλη επανασύνδεση.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More