Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Βόσκαρης ευνουχίζεται – Τα φρικτά βασανιστήρια

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ο Μάνος Βόσκαρης μπαίνει στην φυλακή και πληρώνει για όλα τα λάθη που έχει κάνει. Εκεί, ένα φρικτό γεγονός θα αφήσει άφωνους τηλεθεατές, ενώ θα βάλει αρκετά τη ζωή του σε κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Βόσκαρης ευνουχίζεται – Τα φρικτά βασανιστήρια

Τα βασανιστήρια που θα βιώσει ο πρωταγωνιστής θα είναι αμέτρητα, σε συνδυασμό με το βαρύ του ψυχολογικό φορτίο. Όλα αυτά, θα οδηγήσουν στο τέλος του στη σειρά, αλλά και στην λύτρωση πολλών ηρώων που υπέφεραν στα χέρια του. Τί θα οδηγήσει τον Βόσκαρη στην φυλακή; Άραγε, θα πληρώσει με το ίδιο τίμημα, όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του;

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Βόσκαρης ευνουχίζεται – Τα φρικτά βασανιστήρια

Μετά την μαρτυρία της Σοφούλας για την κακοποίηση που δέχτηκε και η ίδια, το τέλος του Βόσκαρη από το Διαφάνι, είναι πια γεγονός. Η πρωταγωνίστρια βρίσκει την δύναμη να μιλήσει για όλα όσα θα της κάνει ο σύζυγός της, αποτελώντας την μαρτυρία – κλειδί για να κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με το On Time, ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στις ανδρικές φυλακές της Κέρκυρας, όπου κάποτε ήταν διευθυντής φυλακών. Εκεί, θα τον υποδεχτούν οι παλιοί του κρατούμενοι, τους οποίους είχε ταλαιπωρήσει με τον χειρότερο τρόπο. Οι αναμνήσεις τους θα ξυπνήσουν, ενώ η ικανοποίηση τους δε θα μείνει κρυφή.

Όλες οι εξελίξεις ΕΔΩ: www.serfare.com

Τα βασανιστήρια που θα δεχτεί ο κεντρικός ήρωας θα ξεκινήσουν, όπως και οι εφιαλτικές του μέρες. Ο Βόσκαρης θα δεχτεί σε διπλάσιο βαθμό την βία που ασκούσε επί χρόνια στα θύματά του. Ο χρόνος του στην φυλακή δε θα κρατήσει για πολύ. Ο πρωταγωνιστής δε θα καταφέρει να επιβιώσει μέχρι το τέλος της κράτησής του.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Βόσκαρης ευνουχίζεται – Τα φρικτά βασανιστήρια

Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης ευνουχίζεται από τους συγκρατούμενούς του. Το αποτέλεσμα θα είναι να κινδυνεύσει από την μεγάλη αιμορραγία. Αυτός είναι ένας από τους φρικτούς λόγους που μπορεί να τον οδηγήσουν κατευθείαν στον θάνατο ή στην επιθυμία να φέρει το τέλος μόνος του, για να μην υποφέρει πια.

Είναι, πάντως, γεγονός, πως το τέλος αυτό θα φέρει την απόλυτη λύτρωση στην Ελένη, στην Λέττα, στην Μαρία και σε εκατοντάδες γυναίκες που έζησαν οδυνηρές στιγμές στα χέρια του. Η ημέρα της κάθαρσης πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More