Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος – Νεκρός ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος: Οι κατηγορίες του Δούκα προς τον νεκρό Γιάννο οπλίζουν αυτή τη φορά τα χέρια του Μιλτιάδη, που αποφασίζει να τιμωρήσει τον αδελφό του με το να τον σκοτώσει. Ετσι, πλησιάζει με το όπλο του τον Δούκα και τον σημαδεύει, όμως ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και θυσιάζεται για να σώσει το αφεντικό/θείο του. Το TV24 έχει καρέ-καρέ όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών.

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος – Νεκρός ο Μελέτης

Οταν η Θεοδοσία τιμωρεί την Ελένη με όσα ανακάλυψε για το βράδυ της δολοφονίας του Σέργιου, οι δύο γυναίκες έρχονται και σε συμφωνία. Η Ελένη να πάρει όλο το έγκλημα πάνω της και η Θεοδοσία να μην αποκαλύψει ποτέ την ανάμειξη της Ασημίνας και της Δρόσως στη δολοφονία. Ετσι και γίνεται. Η Ελένη παραδέχεται την ενοχή της, οι Σεβαστοί και το Διαφάνι σοκάρονται από τις εξελίξεις και η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με τη Μυρσίνη να ζητάει την εσχάτη των ποινών για τη φόνισσα του γιου τους. Και η εσχάτη των ποινών τότε ήταν ο θάνατος!

Στοχοποιούν τον νεκρό Γιάννο

Η δίκη της Ελένης βρίσκεται σε εξέλιξη. Εχει στο πλευρό της τις αδελφές της, τον Λάμπρο, τον Θωμά, τον Νέστορα, τον Προύσαλη, τη Βιολέτα και όλους τους συγχωριανούς της, ενώ απέναντί της είναι οι Σεβαστοί και όσοι έχουν πάρε-δώσε μαζί τους. Ομως τα πράγματα για εκείνη δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν. Γιατί μπορεί να είπε πως σκότωσε τον Σέργιο ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά οι «αντίπαλοί» της έχουν από ένα περιστατικό άγριας κόντρας μαζί της για να διηγηθούν.

Ετσι φαίνεται πως η Ελένη δεν έχει υπομονή και πως δεν είναι ήρεμος χαρακτήρας. Αυτό δυσχεραίνει τη θέση της, παρά τις προσπάθειες των δικών της ανθρώπων να αποδείξουν πως απλώς πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που διεκδικεί τα θέλω της και προστατεύει όσα της ανήκουν. «Θέλω το κεφάλι της! Να καταδικαστεί σε θάνατο και να πεθάνει όπως ο γιος μου», λέει η Μυρσίνη στον Δούκα και εκείνος μαζί με τον δικηγόρο την καθησυχάζουν: «Δεν θα περάσει έτσι αυτό, Μυρσίνη! Η δολοφονία του γιου μας θα τιμωρηθεί! Μην ανακατεύεσαι άλλο, άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας».

Την επόμενη μέρα η δίκη συνεχίζεται και είναι η κατάθεση του Δούκα Σεβαστού, ο οποίος αφού καταθέτει πως ο γιος του ήθελε τη Σταμίρη για γυναίκα του, στη συνέχεια ρίχνει βόμβα μεγατόνων λέγοντας: «Η Σταμίρη μαζί με τον Γιάννο σκότωσαν τον γιο μου», και ξαφνικά στο δικαστήριο επικρατεί πανικός! Ο δικαστής εξηγεί πως αυτή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία και δίνει εντολή να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Η Ελένη με τη Δρόσω βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς γνωρίζουν πως ο Γιάννος δεν έκανε τίποτα!

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει η εξέλιξη με την Θεοδοσία, αφού μετά την μεγάλη προδοσία, εκλιπαρεί την Ελένη να τη συγχωρήσει, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της.

Και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά πήρε και το έγκλημα πάνω του για να τις σώσει και στη συνέχεια αυτοκτόνησε… Ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζουν! Τις κατακλύζουν τύψεις για την ιεροσυλία που έκανε ο Δούκας να κατηγορήσει έναν νεκρό, αλλά δεν μπορούν και να πουν τίποτα! Το ίδιο σοκ παθαίνει και η Ασημίνα όταν το μαθαίνει, αλλά και ο Μιλτιάδης, που για άλλη μία φορά βλέπει να σέρνουν το όνομα του νεκρού παιδιού του στη λάσπη.

Ο Μιλτιάδης σημαδεύει τον Δούκα αλλά πέφτει νεκρός ο Μελέτης

Οπως προαναφέραμε, ο Μιλτιάδης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει από τον Λάμπρο τα όσα κατέθεσε ο Δούκας στο δικαστήριο. «Πώς τολμάει να κατηγορεί τον Γιάννο μου; Πάλι το παιδί μου του φταίει; Θα τον σκοτώσω», φωνάζει και ο Λάμπρος προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Μιλτιάδης όμως είναι έξω φρενών και σπάει πράγματα. Κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, ενώ ο ενωμοτάρχης τον προειδοποιεί: «Μιλτιάδη, σου απαγορεύω μέχρι να τελειώσει η δίκη να πλησιάσεις τον Δούκα, για να είμαστε σίγουροι! Είσαι φορτισμένος και η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη». Εκείνος δείχνει να συμφωνεί, ενώ στο σπίτι όλοι του συμπεριφέρονται περίεργα. Το επόμενο πρωί θέλει να πάει βόλτα και ο Λάμπρος τον ρωτάει: «Πατέρα, πού θα πας; Θα έρθω μαζί σου», και εκείνος θυμώνει: «Μη μου συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο! Θέλω να βγω να ξεσκάσω, αφήστε με! Πάω στο καφενείο», και φεύγει. Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος

Ο Λάμπρος μένει πίσω να κοιτάζει στενοχωρημένος, ενώ η Θεοδοσία του λέει: «Θα του περάσει, θα ηρεμήσει και θα του περάσει! Είναι λογικό να νιώθει έτσι». Εκείνο που κανείς δεν ξέρει είναι πως ο Μιλτιάδης έχει πάνω του ένα όπλο, αποφασισμένος να καθαρίσει μια και καλή το όνομα του νεκρού παιδιού του. Πάει έξω από το σπίτι του Δούκα, ο οποίος εκείνη την ώρα φεύγει με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Ολοι σοκάρονται. «Μιλτιάδη, άσε κάτω το όπλο, δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα», του λέει ο Κωνσταντής, ενώ ο Δούκας του μιλάει ειρωνικά: «Θα με σκοτώσεις; Κάνε το! Μια ζωή ένας δειλός ήσουν! Τι περιμένεις;» τον προκαλεί και ο Μιλτιάδης του απαντάει: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Γιάννο μου, αλλά εσύ συνέχισες να σπιλώνεις το όνομά του… Είμαι σίγουρος ότι εσείς τον σκοτώσατε, ο γιος μου δεν ήταν δολοφόνος», λέει και πατάει τη σκανδάλη.

Ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και η σφαίρα τον πετυχαίνει στο κεφάλι! Πέφτει κάτω αιμόφυρτος, ενώ ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και κοιτάζει σοκαρισμένος. «Μελέτη», ψελλίζει και πλησιάζει, ενώ ο Κωνσταντής με τον Δούκα φεύγουν.

Σαν «βόμβα» θα σκάσει και η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης. Αφού θα γεννήσει το παιδί του Μελέτη… όμως η μοίρα δεν θα αργήσει να την… χτυπήσει. Το παιδί θα γεννηθεί με προβλήματα.

Θρήνος για την Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Στο σπίτι των Σεβαστών ακούν τον πυροβολισμό και βγαίνουν έξω. Η Ανέτ μόλις αντικρίζει τον γιο της στο έδαφος μέσα στα αίματα καταρρέει. «Οχι τον γιο μου», λέει και παράλληλα φωνάζει στον

Μιλτιάδη: «Τι έκανες; Σκότωσες το παιδί μου».

Ο Μιλτιάδης της απαντάει ξεψυχισμένα: «Δεν ήθελα… Λυπάμαι», και φεύγει να πάει στον ενωμοτάρχη να παραδοθεί. Τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού και στο σημείο της επίθεσης φτάνουν κάτοικοι από το Διαφάνι. Η Ανέτ φωνάζει: «Καλέστε βοήθεια! Σώστε τον γιο μου, σας παρακαλώ», και όλοι σοκάρονται όταν μαθαίνουν την πραγματική τους συγγένεια.

Ο Μελέτης έχει χάσει πολύ αίμα και οι σφυγμοί του πέφτουν μέχρι που η καρδιά του σταματάει… Η Ανέτ δεν μπορεί να πιστέψει πως χάνει και πάλι το παιδί της και λιποθυμάει, ενώ η Αγορίτσα τρέχει να τη συνεφέρει… Ο πόνος είναι αβάσταχτος.

You might also like