Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος: Έγκυος η Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος: Σαν «βόμβα» θα σκάσουν οι νέες εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά Άγριες Μέλισσες που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Πηνελόπη στα καινούρια επεισόδια, μένει έγκυος. Ωστόσο θα την «χτυπήσει» η μοίρα.

Άγριες Μέλισσες 2ος Κύκλος: Έγκυος η Πηνελόπη

Όπως θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Κλεομένη μετά την “καυτή” νύχτα που έζησαν. Ωστόσο, το παιδί θα γεννηθεί με διανοητικά προβλήματα λόγω της αιμομιξίας.

Η Πηνελόπη έγκυος στο παιδί του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες – Όλο το ρεπορτάζ

Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια, αφού με τον άντρα της δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη χαίρονται που η μοναχοκόρη τους θα τους κάνει εγγόνι και για ακόμη μία φορά φαίνεται η χαρά και η ευτυχία να μπαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, μετά τις περιπέτειες του τελευταίου καιρού με τη δίκη και την καταδίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου.

Ο Μελέτης ξέρει κι εκείνος την αλήθεια, θέλει να διεκδικήσει το παιδί του, αλλά η Πηνελόπη τον εμποδίζει. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο για το νεαρό ζευγάρι, αφού όταν έρθει η ώρα να γεννηθεί το μωρό, αυτό θα έχει διανοητικά προβλήματα εξαιτίας της αιμομιξίας. Ο Μελέτης, ο Κωνσταντής και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις τύψεις τους για τον τρόπο που κάποτε φερόντουσαν στον Γιάννο! Και η μοίρα ξέρει πάντα να παίζει περίεργα παιχνίδια…

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη τραγική εξέλιξη. Αφού, ο Θωμάς τινάζει τα μυαλά του στον αέρα λόγω της Ελένης. Δείτε εδώ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του αποκλειστικού ρεπορτάζ.

You might also like