ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Εκδίκηση και η νύχτα πάθους

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Στην «Άγρια Πλαγιά» καταφθάνει ο Χρήστος. Ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Εκδίκηση και η νύχτα πάθους

Η Όλγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο από τον Ορέστη όσο και από τον Άρη και τον Γιώργο. Βέβαια δεν υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο αντρών απέναντί της.

Στο μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημοσίως στοιχεία εναντίον της. Η Όλγα, προκειμένου βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο, που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ, που μπορεί να ανατρέψει πολλά. Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει… Να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Χρήστος την επισκέφτηκε ή όχι; Ο Ορέστης «στριμώχνει» την Όλγα με ερωτήσεις για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη του ξεγλιστράει διπλωματικά.

Σύντομα όμως η Όλγα και ο διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι και εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα. Και η Όλγα όμως από τη μεριά της αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του διοικητή. Μαθαίνει λοιπόν κάτι που θα τη βάλει σε σκέψεις…

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More