Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Άγρια Γη σκαϊ: Η απαγωγή που αλλάζει τις ζωές όλων

Άγρια Γη σκαϊ: Όταν η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει.

Άγρια Γη σκαϊ: Η απαγωγή που αλλάζει τις ζωές όλων

Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης.

Ο Άρης είναι ένας άντρας που επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα.

Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν. Αυτό που θέλει είναι να τιμωρήσει την γυναίκα που έφταιξε, που του τα πήρε όλα. Πλημμυρισμένος από νοσταλγία και αναμνήσεις, παλεύει με το ίδιο του το είναι, για να κρατηθεί δυνατός. Η γυναίκα αυτή, τον άρπαξε από τους γονείς του, σε πολύ μικρή ηλικία. Ενώ ο ίδιος επιθυμεί να την αποτελειώσει, σύντομα ερωτεύεται την κόρη της, την Ελπίδα. Εκείνη, παντρεμένη με παιδί, πολύ γρήγορα, όμως, θα ανακαλύψει πως ο Άρης είναι το πεπρωμένο της.

You might also like