Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Άγιος Παΐσιος προφητεία για Γ Παγκόσμιο Πόλεμο: «Από Συρία θα ξεκινήσει, η Ελλάδα θα…»

Ποια η συγκλονιστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τον Γ”Παγκόσμιο Πόλεμο;

«Απο τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος». Είναι μία φράση που είχε ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο και πολλά χρόνια πριν, από τα χείλη του Άγιου Παϊσιου, του οποίου οι προφητείες επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη.

Ο Αγιορείτης μοναχός- που εκοιμήθη πριν από 21 χρόνια είχε προφητεύσει τα δεινή που βιώνουμε τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Άγιος Παϊσιος, βγήκε αληθινός αφού είχε προβλέψει την οικονομική κρίση που θα έπληττε την Ελλάδα. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Star press» μέχρι και η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, η «Wall Street Journal», σε εκτενές πρωτοσέλιδο άρθρο της, παρουσίαζε τον γέροντα Παϊσιο ως τον άνθρωπο «που πρόβλεψε την κρίση στην Ελλάδα».

Σήμερα, τα λόγια- προφητείες του αξιομακάριστου Αγιορείτη είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού είχε προβλέψει τον πόλεμο στη Συρία, κάνοντας λόγο για την απαρχή του Γ”Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και για την επάνοδο της Ρωσίας στο παγκόσμιο πολιτικοστρατιωτικό σκηνικό. Πρόκειται για επάνοδο ισχύος, η οποία έχει άμεση σχέση με τη συνεργασία της με την Κίνα. Και τα δύο συμβάντα ο Γέρων Παϊσιος τα είχε προφητεύσει πολλά χρόνια πριν, προκαλώντας ρίγη σήμερα στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο Γέρων Αντώνιος είχε επισκεφτεί στο Άγιον Όρος τον Παϊσιο και είχε συζητήσει μαζί του για τα μελλούμενα και τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο σκηνικό. Ο Άγιος Παϊσιος του είχε πει χαρακτηριστικά: «Από τη Συρία θα ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η Συρία βομαβαρδίζεται ανηλεώς και οι τζιχαντιστές καθημερινά προβαίνουν σε φρικαλεότητες σε βάρος αμάχων, με αποτέλεσμα κατά χιλιάδες οι Σύροι να εγκαταλείπουν τη χώρα τους. Το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης των Σύρων προσφύγων- που καταφθάνουν κατα χιλιάδες στη Νησιωτική Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία, με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά σε μια χώρα της Κεντρικής ή της Βόρειας Ευρώπης- μόλις έχει ξεκινήσει.

Επίσης, η στρατιγική πολιτική κίνηση- ματ στην οποία προέβη πριν από μερικούς μήνες η Ρωσία, με τη σύναψη συνεργασίας με την Κίνα, είναι μια συμφωνία που ο Γέρων Παϊσιος είχε προβλέψει. «Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους και άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου», φέρεται να είχε πει ο Άγιος Παϊσιος.

Η θέση της Ελλάδας

«Σε αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θα παραμείνει θεατής. Γήπεδο θα είναι ή Παλαιστίνη, τάφος του η Νεκρή Θάλασσα. Αυτό θα είναι και το πρώτο ημίχρονο…. «Θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης και συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα 6-7 κράτη της ΕΟΚ ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;»Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

Ο Άγιος Παϊσιος είχε μιλήσει και για το μέλλον της Κωνσταντινούπολης και του ελληνικού γένους: «Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σε μας». «Οι εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

error: