Αγγελική Spoiler: Το κυφό ζευγάρι που θα φανερωθεί επίσημα

Αγγελική Spoiler: Όλα θα αλλάξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA – Αγγελική! Η Τζένη, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέφανο, τελικά θα μείνει στην αγκαλιά του κρυφού εραστή της και αδελφού του, Παύλου.

Αγγελική Spoiler: Το κυφό ζευγάρι που θα φανερωθεί επίσημα

Μπορεί στα επεισόδια που βλέπουμε ο Στέφανος να βάζει πάνω απ’ όλα την Τζένη και να ετοιμάζονται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως σύντομα, και πριν καλά καλά βιώσουν τον έγγαμο βίο, θα πάρουν διαζύγιο αφού ο αδελφός του, Παύλος, θα ανακοινώσει μπροστά σε όλη την οικογένεια πως οι δυο τους είναι εραστές.

Αγγελική Spoiler: Το κυφό ζευγάρι που θα φανερωθεί επίσημα

«Εγώ και η Τζένη έχουμε ερωτική σχέση πολύ καιρό και μάλιστα ενώ έκανε τις ετοιμασίες του γάμου σας, Στέφανε» θα παραδεχτεί μπροστά σε όλους και το βλέμμα του Στέφανου θα καρφωθεί στην Τζένη, η οποία αρχικά θα αρνηθεί τα λόγια του. Οταν όμως ο Παύλος βάλει από το κινητό του να ακουστεί ένα μήνυμα που του άφησε μια μέρα πριν τον γάμο τους, άπαντες θα σοκαριστούν.

«Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε τώρα από το σπίτι μου. Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση μαζί σου» θα της πει ενώ θα κλαίει με αναφιλητά. Η Τζένη δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να του εξηγήσει, όμως εκείνος θα φανεί απόλυτος. «Μη μιλάς άλλο! Το μόνο που έχεις πλέον να περιμένεις από εμένα, είναι το διαζύγιό μας».

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αθηνά δεν θα κρύψει την αηδία της όχι μόνο προς την Τζένη αλλά και προς τον γιο της, Παύλο. Θα αρνηθεί να τους μιλήσει, ενώ θα προτρέψει τον Στέφανο που θα ασχολείται πλέον καθόλα με την οικογενειακή επιχείρηση, να απαγορεύσει στον αδελφό του την είσοδο στο σπίτι τους. Ιδια συμπεριφορά θα δείξει και η Σοφία όταν μάθει από τον Στέφανο πως η Τζένη ήταν η γυναίκα με την οποία την κεράτωνε ο πρώην άνδρας της. Αγγελική Spoiler

Αγγελική Spoiler: Το κυφό ζευγάρι που θα φανερωθεί επίσημα

Καθώς λοιπόν Παύλος και Τζένη βιώνουν μια άσχημη συμπεριφορά από τους γύρω τους, δεν θα αργήσουν να έρθουν κοντά. Ή αλλιώς δεν θα αργήσουν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι. Οταν ο καιρός θα περάσει και η Αθηνά θα μιλήσει ξανά με την Τζένη, εκείνη δεν θα διστάσει να της πει…

«Αθηνά, λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, όμως αλήθεια αγαπώ τον Παύλο και θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο. Η σχέση μου με τον Στέφανο δεν βασίστηκε στο ψέμα, όμως φαίνεται πως τελικά αυτό που είχα εξαρχής με τον Παύλο ήταν πιο δυνατό».

Εκείνη θα δείξει την αποστροφή της στη γυναίκα που έχει απέναντί της, όμως με τον καιρό θα δεχτεί τη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More