Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική: Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής αποκαλύπτεται

Αγγελική: Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια και ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Αγγελικής γίνεται πραγματικότητα, καθώς τα μέλη της οικογένειας Αργυρού μαθαίνουν την πραγματική της ταυτότητα. Ο άνθρωπος που αποκαλύπτει τα πάντα δεν είναι άλλος από την Τζένη.

Αγγελική: Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής αποκαλύπτεται

Όλα αρχίζουν όταν ο Σταυριανός βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της ενώ είναι παρόντες η ίδια και ο Παύλος. Οι δύο τελευταίοι τρομοκρατούνται και βρίσκονται σε πανικό. Όταν τα πράγματα ηρεμούν, προσπαθούν να βρουν τι άλλοθι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και έτσι η Τζένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική.

Αγγελική: Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής αποκαλύπτεται

Όχι μόνο ότι τη συνάντησε λίγη ώρα πριν, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. 0 Παύλος είναι σοκαρισμένος, αλλά δεν μπορεί να πει στην Τζένη για ποιο λόγο. Ο ίδιος κρατάει την ψυχραιμία του και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά με την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής. Τότε αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύουν και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Δημήτρη για να τον ενημερώσει.

Τα δύο αδέλφια είναι τρομοκρατημένα και συνειδητοποιούν πως τελικά η Αγγελική δεν μπήκε τυχαία στη ζωή τους. Ζει ανάμεσά τους όλο αυτό το διάστημα και είναι σίγουροι πως επέστρεψε για να τους εκδικηθεί. Ωστόσο, δεν μπορούν να κρατήσουν μία τόσο σημαντική πληροφορία κρυφή. Λίγη ώρα μετά, αποκαλύπτουν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής. Εκείνη, όμως, δεν τους πιστεύει και θεωρεί πως είναι άλλο ένα κόλπο της Τζένης και του Παύλου. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει αν η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα και αν κατάφερε να την ξεγελάσει. Έτσι, η Αθηνά προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μάθει από την Κατερίνα αν ο Μιχάλης ξέρει ποια είναι πραγματικά η νοσοκόμα, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει ότι την ψαρεύει.

Αγγελική: Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής αποκαλύπτεται

Η Αθήνα βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι π Αγγελική την έχει κοροϊδέψει και ζητάει από την Τζένη τα στοιχεία που βρήκε ο ντετέκτιβ για τη νοσοκόμα της ώστε να τα αξιολογήσει. Από την άλλη, η Αγγελική δεν έχει πια μένος για τους Αργυρούς. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει για πάντα από το κτήμα μαζί με τον Στέφανο και τη Δανάη και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν ποια είναι. Η Αθηνά, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και να της επιτρέψει να τριγυρνά στη ζωή των γιων της. Αγγελική

Άλλωστε, είναι σίγουρη πια πως η Μαργαρίτα επέστρεψε για να εκδικηθεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και η σχέση του Παύλου και της Τζένης βρίσκεται σε οριακό σημείο, εκείνη έχει κάποιες έντονες ζαλάδες, ενώ νιώθει και μία μικρή αδιαθεσία. Τότε, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Η ίδια είναι σοκαρισμένη από αυτή την εξέλιξη και ψάχνει τρόπο να το πει στον Παύλο. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, του ζητάει να μιλήσουν και του εξομολογείται πως περιμένει το παιδί του. Ακόμη, του ζητάει να μάθει την αλήθεια για την Αγγελική και όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνη, τον ίδιο και τα αδέλφια του. Ο Παύλος, όμως, δεν είναι τόσο ειλικρινής μαζί της όσο ήταν εκείνη.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like