Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική: Η οργή του Μιχάλη φέρνει την καταστροφή στους Αργυρούς

Αγγελική: Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής. Παρόλο που η Λένα τον ενημέρωσε πως η Αθηνά τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη των Αργυρών, ο Μιχάλης συνεχίζει τα έντονα ξεσπάσματα, στη σειρά Αγγελική. Δε μπορεί να δεχτεί πως ο πατέρας του ήταν Αργυρός και πως έχει το ίδιο αίμα με τους ανθρώπους που μισεί τόσο πολύ.

Αγγελική: Η οργή του Μιχάλη φέρνει την καταστροφή στους Αργυρούς

Η Λένα, έντρομη για την κατάσταση που δημιούργησε άθελά της, προσπαθεί να τον συνεφέρει. Ο γιος της, όμως, δε θέλει να ακούσει. Το ρίχνει στο ποτό και απομονώνεται από όλους, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Στο μεταξύ, όσο ο Μιχάλης είναι εξαφανισμένος, η Αγγελική προσπαθεί να φροντίσει την Αθηνά, η οποία παθαίνει, ξανά, επιληπτική κρίση.

Αγγελική: Η οργή του Μιχάλη φέρνει την καταστροφή στους Αργυρούς

Ο Μιχάλης ξεκινάει το ποτό, παρόλο που είναι καταστροφικό για τον ίδιο. Επιστρέφει ο αλκοολικός του εαυτός και πίνει σα να μην υπάρχει αύριο. Κανένας δε μπορεί να τον συγκρατήσει, ενώ η Λένα απελπίζεται για τον πόνο που προκάλεσε στο παιδί της. Πάνω σε μία μεγάλη κρίση, ο Μιχάλης επισκέπτεται τον τάφο του Αργυρού, στη σειρά Αγγελική, φέρνοντας την αλήθεια όλο και πιο κοντά στην Αθηνά.

Με όλη του δύναμη διαλύει τον τάφο, σπάζοντας τα πάντα. Η οργή του για τον άνθρωπο αυτόν είναι μεγάλη, παρόλο που δεν υπάρχει πια στη ζωή. Βίασε και εξαπάτησε την μητέρα του και αυτό είναι κάτι ασυγχώρητο. Δε τον αναγνώρισε ποτέ σαν παιδί του, αντίθετα προκάλεσε πόνο και δυστυχία στην οικογένειά του.

Αγγελική: Η οργή του Μιχάλη φέρνει την καταστροφή στους Αργυρούς

Την επόμενη μέρα η Όλγα τρέχει στον Στέφανο, με τον πανικό σχεδιασμένο στα μάτια της. Του εξηγεί πως κάποιος έβλαψε τον τάφο του πατέρα του κι εκείνος ταράζεται αρκετά. Ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, μετά από τόσα χρόνια;

Η είδηση αυτή δε θα αργήσει να φτάσει και στην Αθηνά, η οποία θα ζητήσει από την Αγγελική να την οδηγήσει στην Λένα, όσο ο Μιχάλης βρίσκεται εκτός σπιτιού. Στόχος της είναι να μάθει εάν ο μικρός γνωρίζει την αλήθεια κι εάν η καταστροφή προήλθε από τον ίδιο. Πώς θα αντιδράσει Λένα ακούγοντάς την;

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like