Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Αγγελική επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στην Αγγελική από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες.(ALPHA – Δ-Τ-Τ-Π ΣΤΙΣ 23:00)

Αγγελική επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις

Αγγελική επόμενα επεισόδια - Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Δείτε τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η Τζένη τον απατάει και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη δεν καταφέρνει να πάει στη συνάντηση με τον Μάκη, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Τολεγας.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στ’ αδέλφια του τη σχέση της Αθηνάς με τον γιατρό και στη συνέχεια τον κατηγορεί για κάτι που θα αναστατώσει την οικογένεια. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κατερίνα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρια και καταλήγουν να φιληθούν χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους είδε.

Ο Μάκης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι έμαθε για τη γνωριμία του με τον Τολεγα. Η Σοφία ζητάει από το Στέφανο να ξανακάνει τον Παύλο οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης. Το αγόρι που έχει ερωτευτεί η Δαναη, της ζητάει να συναντηθούν σπίτι της και η Αγγελική παραξενεύεται. Ο ντετέκτιβ δίνει στη Τζένη μια σημαντική πληροφορία για την Αγγελική. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Κατερίνα τι έκανε ο Δημήτρης πριν από 17 χρόνια.

Αγγελική επόμενα επεισόδια - Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά. Όταν ο Νίκολας ακούει την συζήτηση του Φωτη με την Δαναη, δέχεται να του πουλήσει μια μεγάλη ποσότητα.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να εμπλακεί ώστε να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικολά. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την αήθεια, όταν ο Μιχάλης στην προσπάθεια του να την απομακρύνει απ’ τον Δημήτρη, της λέει οτι οι Αργυροι βίασαν την Μαργαρίτα. Ο Τολεγας ζητάει εξηγήσεις από τον Παύλο, πιστεύοντας ότι αυτος εβαλε τον δημοσιογράφο να τον ψάξει.

Ο Δημήτρης προσεγγίζει την Αθηνά, προσπαθώντας να βελτιώσει τις σχέσεις τους, λέγοντας της ότι η πιο σημαντικά γυναίκα στον κόσμο γι’ αυτόν είναι εκείνη. Τέλος, μια μεγάλη αποκάλυψη για την παλια ζωή της Αγγελικής βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από έναν καβγά της με την Τζένη. Αγγελική επόμενα επεισόδια

Αγγελική επόμενα επεισόδια - Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους.

Η Δανάη γεμάτη ενοχές για την σύλληψη του Νικολα καταφεύγει στην Αγγελική που την παρηγορεί και στην συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαινεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικολα. Η επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι που ψάχνει για ναρκωτικά αναστατώνει ολη την οικογένεια και κυρίως την Αθηνά που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα. Ο Θωμάς πληγωμένος από την στάση της Λένας φεύγει από το σπίτι. Τέλος η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει πως θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Αγγελική επόμενα επεισόδια - Οι εξελίξεις τρέχουν – Τι θα δούμε

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ο Τολεγας τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει οτι η Αγγελική κρύβεται πίσω από την έρευνα του Μάκη. Ο Στέφανος καταρρακωμένος από τη σύλληψη του Νικολα και την εμπλοκή της Δανάης ζητάει την στήριξη της Αγγελικής και οδηγείται σε μια βαθιά εξομολόγηση.

Η φυγή του Θωμά φέρνει στην επιφάνεια ένα αγκάθι από το παρελθόν της Λένας. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι της Τζένης με άγριες διαθέσεις ενώ την ίδια ώρα ο Νικολας βγαίνει από τη φυλακή. Η Αγγελική κανονίζει να βρεθεί με τον Μάκη αλλά όταν εκείνος φτάνει στο σημείο συνάντησης δεν είναι μόνος του.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like