Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Αγγελική επομενα επεισοδια: Αποκαλύψεις αλλά και ένοχα μυστικά ανασύρονται από το παρελθόν και ανατρέπουν τη ζωή όλων των ηρώων ακόμη μία φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, σύντομα, ο Μιχάλης ανακαλύπτει πως είναι και εκείνος γιος του Αργυρού και όχι του θωμά. Τότε έρχεται αντιμέτωπος με τη Λένα απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Η νέα χρονιά φέρνει και μεγάλες ανατροπές στη ζωή όλων των ηρώων, καθώς, σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε, γίνονται αποκαλύψεις που σοκάρουν αλλά παράλληλα απαντούν σε ερωτήματα χρόνων. Ο Μιχάλης θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων για πολλούς λόγους. Αρχικά, π ζωή του γκρεμίζεται ξανά όταν με την Αγγελική αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός αυτός, όμως, καταβάλλει τον νεαρό τόσο πολύ, που κυλά ξανά στο αλκοόλ χωρίς να έχει μέτρο. Και ενώ ο νεαρός προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και αποκτά με την Αγγελική μία σχέση αγάπης και μίσους πια, αργότερα μία αποκάλυψη θα τον κλονίσει για πάντα.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Έχουμε ήδη παρακολουθήσει πως η Αθηνά τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους Ζάχους, την οικογένεια δηλαδή του Μιχάλη. Αυτό, όμως, δεν είναι τυχαίο, μιας και εκείνη και η Λένα έχουν ένα τρομερό μυστικό από το παρελθόν, που ενώ τις χωρίζει, παράλληλα τις ενώνει. Όπως θα αποκαλυφθεί, ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού. Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη θα πέσει σαν βόμβα σε όλους, μιας και αλλάζει όλα όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής. 0 κόσμος του Μιχάλη γκρεμίζεται ξανά και τα ερωτήματα που έχει είναι πολλά. Αγγελική επομενα επεισοδια

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Ο ίδιος ανακαλύπτει την αλήθεια, αλλά θέλει να ακούσει αν ισχύει πρώτα από τα χείλη της μητέρας του. Η αναδρομή που κάνει η Λένα στο παρελθόν επιβεβαιώνει πως ο Μιχάλης ανήκει στην οικογένεια Αργυρών. Η Αθηνά, μάλιστα, γνωρίζει την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και έχει την οικογένειά τους υπό την προστασία της. Αυτή η αποκάλυψη, όμως, αφορά και τους Στέφανο, Παύλο, Δημήτρη και Νικόλα και μένει να δούμε πώς θα αποδεχθούν εκείνοι την αλήθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στα επόμενα επεισόδια και η ζωή του Στέφανου θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού

Όσο περνούν οι μέρες, ο ίδιος θα ανακαλύπτει τα ψέματα και την προδοσία τόσο της Τζένης όσο και του Παύλου και ο χωρισμός του Στέφανου μαζί της δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο, ο ίδιος ανακτά την εξουσία στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς αναλαμβάνει ξανά τη θέση του προέδρου.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like