Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική Επόμενα Επεισόδια: Η Σοφία παρατάει τον Παύλο και φεύγει με τα παιδιά

Αγγελική Επόμενα Επεισόδια: Ο γάμος του Παύλου και της Σοφίας έχει τελειώσει οριστικά και εκείνος συνειδητοποίησε τα λάθη του όταν πια ήταν αργά. Αυτό, όμως, που τον πονάει περισσότερο απ’ όλα είναι πως χάνει στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών του.

Αγγελική Επόμενα Επεισόδια: Η Σοφία παρατάει τον Παύλο και φεύγει με τα παιδιά

Από την άλλη, η Σοφία είναι αποφασισμένη τα παιδιά της να ζήσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και γι’ αυτό αρκετό καιρό τώρα προσπαθεί να βρει τρόπο να φύγει από το κτήμα της οικογένειας Αργυρού, ενώ θέλει να διεκδικήσει και την πλήρη επιμέλεια των παιδιών. Ξέρει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, ενώ και ο Παύλος δεν θα δεχτεί να απομακρύνει τα παιδιά από εκείνον.

Αγγελική Επόμενα Επεισόδια: Η Σοφία παρατάει τον Παύλο και φεύγει με τα παιδιά

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Σοφία τα καταφέρνει. Μαζί με την Ιωάννα και τα παιδιά της φεύγουν οριστικά από το σπίτι στο οποίο έζησε με τον Παύλο και κατά συνέπεια μακριά από την οικογένεια Αργυρού. Η Αθηνά, με εμφανώς αλλαγμένη συμπεριφορά απέναντι της από αυτή που είχε τόσα χρόνια, προσπαθεί να τη μεταπείθει και να την εμποδίσει, Όμως, δεν τα καταφέρνει. Η Σοφία πια στέκεται στα πόδια της και έχει βγει πολύ δυνατή μέσα από όσα έχει περάσει τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, η ίδια δίνει και μία ευκαιρία στη σχέση της με τον Αντρέα, καθώς το ενδιαφέρον που δείχνει, η ευγένειά του και η άψογη αντιμετώπισή του στα προβλήματά της τη γοητεύουν. Αγγελική Επόμενα Επεισόδια

Αγγελική Επόμενα Επεισόδια: Η Σοφία παρατάει τον Παύλο και φεύγει με τα παιδιά

Η ίδια, μάλιστα, αποφασίζει να γνωρίσει τον Αντρέα στα παιδιά της μιας και είναι σίγουρη πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλό άνθρωπο. Όλη αυτή η κατάσταση έχει τρελάνει τον Παύλο. Η απόφασή της να φύγει από το κτήμα και να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή τού δημιουργεί πανικό. Μάλιστα, και μόνο στη σκέψη πως ο Αντρέας περνάει χρόνο με τα παιδιά του και εκείνος όχι, εξοργίζεται. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει. Άλλωστε, μόνος του έχει ήδη δώσει πολλές αφορμές στη Σοφία για να τον καταδώσει και εκείνη δεν το έχει κάνει.

Ακόμη, ο Παύλος ανησυχεί και για την υπόθεση του Σταυριανού. Η Αστυνομία δεν έχει κλείσει τον φάκελο του θανάτου του, καθώς πιστεύει πως πρόκειται για δολοφονία. Οι έρευνες συνεχίζονται και ο Παύλος τρέμει στην ιδέα πως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το πώς πραγματικά πέθανε ο Σταυριανός. Νιώθει πως σιγά σιγά χάνει τα πάντα, ενώ μοναδικό στήριγμά του είναι η Τζένη, η οποία περιμένει το παιδί τους.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like