Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επομενα επεισοδια: Η Αγγελική μαθαίνει οτι ο Τολέγας είναι νεκρός

Αγγελική επομενα επεισοδια: Μία δραματική εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς, καθώς, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Στέλιος Τολέγας, ένας από τους τέσσερις βιαστές της Αγγελικής, καταλήγει νεκρός. Ωστόσο, αυτό το τραγικό γεγονός δεν οφείλεται στην εκδίκηση που θέλει να πάρει η Αγγελική.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Η Αγγελική μαθαίνει οτι ο Τολέγας είναι νεκρός

Σκοπός της Αγγελικής από τη στιγμή που άλλαξε ταυτότητα και επέστρεψε στο κτήμα των Αργυρών είναι να εκδικηθεί τους τέσσερις άντρες που της κατέστρεψαν τη ζωή. Μάλιστα, όταν ανακαλύπτει τυχαία πως στον βιασμό της δεν συμμετείχε ο Στέφανος, αλλά ένας φίλος του Παύλου, ο Στέλιος Τολέγας, βάζει σκοπό να τον βρει και να τον κάνει να πληρώσει για το κακό που της έκανε. Η στιγμή που τον αντικρίζει δεν αργεί μιας και ο άντρας είναι καθηγητής στο σχολείο της Δανάης.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Η Αγγελική μαθαίνει οτι ο Τολέγας είναι νεκρός

Τότε η Αγγελική αρχίζει να ανησυχεί, καθώς πιστεύει πως είναι αδίστακτος, άρα και ακατάλληλος να κάνει μάθημα σε μικρά κορίτσια. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο όταν η Αγγελική μαθαίνει από τη Δανάη πως μία φίλη της από το σχολείο έμεινε έγκυος από έναν καθηγητή της. Τότε η Αγγελική είναι σίγουρη πως πρόκειται για τον Τολέγα και αρχίζει την εκδίκησή της. Του στέλνει ανώνυμα σημειώματα και εκείνος αμέσως καταλαβαίνει πως η Μαργαρίτα έχει επιστρέφει και διψάει για εκδίκηση. Αγγελική επομενα επεισοδια

Έντρομος, όταν τα μηνύματα συνεχίζουν να καταφθάνουν στο κινητό του, ειδοποιεί τον Παύλο και μαζί προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα σας εξασφαλίσαμε, το ένστικτο της Αγγελικής βγαίνει ξανά αληθινό μιας και θα δούμε πως ο Τολέγας εμπλέκεται σε ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Κι ενώ μέσω του κυκλώματος ικανοποιεί τις πιο αρρωστημένες ορέξεις του, αυτή η επιλογή του θα αποβεί μοιραία. Κάποιοι άνθρωποι του κυκλώματος δυσανασχετούν μαζί του και θεωρούν πως πλέον αποτελεί πρόβλημα γι’ αυτούς με τη συμπεριφορά του.

Αγγελική επομενα επεισοδια: Η Αγγελική μαθαίνει οτι ο Τολέγας είναι νεκρός

Έτσι, δίνουν εντολή δολοφονίας για τον καθηγητή. Τις επόμενες μέρες, ο Τολέγας πράγματι καταλήγει νεκρός και η είδηση σκάει σαν βόμβα. Η Αγγελική μαθαίνει τον θάνατό του και νιώθει σοκαρισμένη, αλλά και δικαίωση, καθώς ένας από τους τέσσερις άντρες που της διέλυσαν τη ζωή τιμωρήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ακόμη, νιώθει λύτρωση, αφού αποδείχθηκε πως ήταν επικίνδυνος και για άλλα κορίτσια. Τώρα αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να καταστρέφει τη ζωή του Παύλου, του Δημήτρη και του Νικόλα, αλλά κυρίως των δύο πρώτων, προκειμένου να μπορέσει και εκείνη να συνεχίσει τη δική της. Και δεν θα σταματήσει, όποιο κι αν είναι το τίμημα, μέχρι να τα καταφέρει.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like