Αγγελική επεισόδια: Πότε και πώς τελειώνει η σειρά του Alpha

Αγγελική επεισόδια: Λίγες μόλις εβδομάδες μας χωρίζουν από το τέλος στην Αγγελική, τη δραματική σειρά του Alpha που έγραψε φέτος τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Πώς όμως τελειώνει η ιστορία για την οικογένεια των Αργυρών και των Ζάχων; Ποιος ήρωας καταλήγει στη φυλακή, ποιος πεθαίνει και ποιος κουνάει το μαντήλι προς άγνωστο προορισμό;

Αγγελική επεισόδια: Πότε και πώς τελειώνει η σειρά του Alpha

Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει για τη σειρά του Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Ιουλίου η Αγγελική αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό, επιφυλάσσοντας έναν αποχαιρετισμό με λιγότερες εντάσεις, θεία δίκη για ορισμένους ήρωες και επανεκκίνηση για άλλους.

Ποιος καταλήγει στο χώμα και ποιος στη φυλακή

Η ώρα της τιμωρίας για τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση) έφθασε. Ο ατίθασος γιος της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού), σύμφωνα με το σενάριο, καταδικάζεται για το φόνο του Σταυριανού, χωρίς όμως πραγματικά να ευθύνεται εκείνος για την τραγική κατάληξη του θύματος. Η οικογένεια όμως εκτός από τη φυλάκιση του Παύλου θα ζήσει ένα ακόμη πιο τραγικό γεγονός.

Μη αναστρέψιμες θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Δημήτρη (Πάνος Βλάχος). Ο γάμος του με την Κατερίνα (Άλκηστις Ζηρώ) τινάζεται στον αέρα. Για το Δημήτρη ήρθε η ώρα να πληρώσει για ότι έχει κάνει και για τον πόνο που έχει προκαλέσει. Ο θάνατός του θα συγκλονίσει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ανέλπιστη εξέλιξη όμως έχει και η υπόθεση της Δανάης (Μαριέλλα Δουμπού). Η μέχρι πρότινος κόρη του Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου) πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ότι τελικά δεν ήταν παιδί βιασμού, αλλά παιδί του Μιχάλη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και της Αγγελικής (Μαίρη Μηνά). Το σοκ θα είναι μεγάλο και για τους τρεις τους, ωστόσο ο χρόνος αποδεικνύεται γιατρός. Την ίδια στιγμή Στέφανος και Αγγελική βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ακόμη ανέλπιστη εξέλιξη, η οποία θα ταλαιπωρήσει και τους δύο ήρωες.

Θα υπάρξει τιμωρία για την Αθηνά;

Ερωτηματικό αποτελεί η κατάληξη της Αθηνάς (Φιλαρέτη Κομνηνού). Θα υπάρξει τελικά τιμωρία για τη μάνα-λύκαινα; Θα τη δούμε να ομολογεί τα λάθη της; Σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο επεισόδιο όλα όσα θα δούμε να ζει η κεντρική αυτή ηρωίδα θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Εντω μεταξύ ο Νικόλας (Αλέξανδρος Πέρρος) ζητά συγχώρεση από τη Χριστίνα. Εκείνη διαπιστώνοντας ότι δείχνει να μετανοεί για ότι έχει κάνει, αποφασίζει να κάνουν ένα νέο κοινό ξεκίνημα. Restart στη ζωή της θα κάνει και η Τζένη (Νάντια Μπουλέ). Αποφασίζει να φύγει από την Ελλάδα. Τη βλέπουμε να ζει ήρεμα μόνη της έχοντας γεννήσει το παιδί του Παύλου. Η ηρωίδα θα κρατήσει επαφή μόνο μ ε την Αγγελική. Πιο δυνατή από τις δυσκολίες που βρίσκει μπροστά της θα βγει και η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα). Τα παιδιά της για εκείνη είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους.

Στο τελευταίο επεισόδιο που αναμένεται την Πέμπτη 1/7 οι ήρωες αναμετρώνται με τα λάθη τους, ομολογούν την αλήθεια και ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες. Αυτές έρχονται ένα χρόνο μετά σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι, όπου μετέχουν και οι Αργυροί και οι Ζάχοι.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More