Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επεισόδια: Ο Δημήτρης πυροβολεί την Αγγελική

Αγγελική επεισόδια: Ένας ματωμένος γάμος έρχεται στην Αγγελική, αφού ακόμη κι αυτή τη μεγάλη μέρα, ο Δημήτρης δεν πτοείται και διαπράττει ακόμα μία απόπειρα δολοφονίας. Αυτή τη φορά, όμως, θα υπάρξουν θύματα.

Αγγελική επεισόδια: Ο Δημήτρης πυροβολεί την Αγγελική

Η Κατερίνα είναι πανευτυχής για το νέο της ξεκίνημα με τον Δημήτρη. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι έτοιμη για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Όλοι αφήσουν στην άκρη τους όποιους προβληματισμούς τους και δίνουν την ευχή τους στο ζευγάρι. Ο Δημήτρης φαίνεται άνετος και χαλαρός, ενώ πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει αυτή τη μέρα, που τόσο πολύ περίμενε. Όπως θα δούμε, όμως, στη συνέχεια στην Αγγελική, ο γάμος θα έχει μία ανατρεπτική κατάληξη και ο Δημήτρης θα βρεθεί σε απόγνωση.

Η Αθηνά εμφανίζεται προβληματισμένη και δεν θα αργήσει να εκφράσει τους προβληματισμούς της στο γιο της. Η Αθηνά θα ανακοινώσει στον Δημήτρη ότι βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο κτήμα τους, αλλά ο Δημήτρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο νους του σε καμία περίπτωση δε θα πάει στη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής που είχε διαπράξει παλαιότερα! Η μητέρα του θα προσπαθήσει να τον συνεφέρει ούτως ώστε να ξανά-προσγειωθεί στην πραγματικότητα, αλλά εκείνος θα αντιδράσει.

Ο Δημήτρης, στα επόμενα επεισόδια στην Αγγελική, θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με τη μητέρα του, αφού εκνευρισμένος θα της πει ότι ο γάμος του βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και κανείς δε θα ψάξει το κτήμα τους. Η Αθηνά, όμως, δεν καθησυχάζεται και έχει ένα προαίσθημα ότι δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Την ίδια στιγμή η Αγγελική τον βρίσκει και τον στριμώχνει στον τοίχο! Του ανακοινώνει ότι η αστυνομία ξέρει για τα οστά κι είναι ήδη καθ’ οδόν για να τον συλλάβουν. Ο Δημήτρης σε κατάσταση σοκ ειδοποιεί την Αθηνά και όταν ακούνε τις σειρήνες των περιπολικών προσπαθούν να το σκάσουν. Όντας σε πλήρη απόγνωση θα αρπάξει το όπλο που είχε η Αθηνά μαζί της για άμυνα και θα πυροβολήσει την Αγγελική!

Εκείνη την στιγμή, όμως, θα βρεθεί ο Νικόλας. Η Αγγελική γλιτώνει από του χάρου τα δόντια, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Νικόλα που βρίσκεται δίπλα της και πετυχαίνει εκείνον η σφαίρα. Αιμόφυρτος ο Νικόλας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Αγγελική θα του δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δε θα είναι αρκετό!

You might also like