Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης – Η αρχή του τέλους!

Αγγελική επεισόδια: Ραγδαίες φαίνεται πως είναι θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη αφού επιτέλους θα μαθευτεί ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης.

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης – Η αρχή του τέλους!

Η Αγγελική είναι η βιολογική μητέρα της Δανάης. Μπορεί στα επεισόδια που είδαμε στο πρώτο μισό της σεζόν, αυτό να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο με την έναρξη των νέων επεισοδίων (11/1) δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η κόρη του Στέφανου, η οποία μέχρι πριν λίγο καιρό έψαχνε εναγωνίως τους βιολογικούς της γονείς, θα μάθει πως μητέρα της είναι η νοσοκόμα της γιαγιάς της.

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης - Η αρχή του τέλους!

Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή για το κουβάρι που θα αρχίσει να ξετυλίγεται και θα φέρει στην επιφάνεια ένα μοναδικό γεγονός. Πως πατέρας της Δανάης είναι ο… Δημήτρης, του οποίου η σχέση με την Κατερίνα περνάει σε ένα άλλο επίπεδο!

Το γεγονός του βιασμού θα αρχίσει να γίνεται γνωστό στο σπίτι των Αργυρών και η Αθηνά, η οποία γνώριζε εξ αρχής τι είχε συμβεί 17 χρόνια πριν, θα ταραχτεί όταν μάθει πως η Αγγελική δεν είναι άλλη από τη… Μαργαρίτα. Την κοπέλα που έπεσε στα χέρια των γιων της και εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα κορίτσι -τη Δανάη- που τυχαία υιοθέτησε ο Στέφανος με τη γυναίκα του.

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης - Η αρχή του τέλους!

Θα κρατήσει την ψυχραιμία της αλλά θα υποβάλλει τους γιους της, εκτός από τον Στέφανο, σε τεστ DNA. Το γεγονός αυτό θα συμπέσει με την αποκάλυψη πως ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού. «Δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζεις σε αυτή τη διαδικασία, μητέρα. Εχουμε όλοι σιγουρευτεί πως ο Μιχάλης είναι αδελφός μας. Αυτό το τεστ τι παραπάνω θα δείξει;», θα της πει ο Δημήτρης και εκείνη θα τον ενημερώσει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια τυπική εξέταση που θα έπρεπε να έχουν στο αρχείο τους. Αγγελική επεισόδια

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης - Η αρχή του τέλους!

Η ισχυρή γυναίκα θέλει να τους αποπροσανατολίσει πριν πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια της, τα οποία θα εκπλήξουν τον Δημήτρη. Για την ακρίβεια, όταν του ανακοινώσει πως είναι ο πατέρας της… ανιψιάς του, θα σοκαριστεί. Προκειμένου να μην κάνει καμία τρέλα θα του πει: «Δημήτρη, ξέχνα το γεγονός! Πρέπει να επικεντρωθείς αυστηρά στον γάμο σου με την Κατερίνα. Κάνε οικογένεια μαζί της και ξέχνα για πάντα τα παλιά. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πας παρακάτω». «Θα κάνω ό,τι μου πεις, μητέρα», θα είναι η δική του απάντηση και θα βάλει στόχο πώς να κάνει ευτυχισμένη την εκλεκτή της καρδιάς του.

Αγγελική επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης - Η αρχή του τέλους!

H Κατερίνα με τη βοήθεια της Ολγας θα συνεχίζει τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Δημήτρη, όμως ούτε για μια στιγμή δεν θα έχει ξεχάσει τη σκοτεινή πλευρά του άντρα που πρόκειται να παντρευτεί. Μάλιστα δεν θα διστάσει να ψάξει τα προσωπικά του αντικείμενα με σκοπό να μάθει ό,τι μπορεί για το παρελθόν του. Ενα από τα ευρήματά της θα είναι μια φωτογραφική μηχανή και οι λήψεις που θα βρεθούν μέσα σε αυτή θα την… αφοπλίσουν καθώς θα αφορά σε γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και της… Αγγελικής.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

You might also like