Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αγγελική επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος για Κατερίνα και Μιχάλη

Αγγελική επεισόδια: Ο Μιχάλης και η Κατερίνα είναι ένα δίδυμο, το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ στο τέλος της σειράς Αγγελική . Η αφελής Κατερίνα και ο δυναμικός Μιχάλης μας χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές, είτε μαζί, είτε χωριστά. Ο έρωτας της πρωταγωνίστριας για τον Δημήτρη Αργυρό θα σβήσει μέσα σε μια στιγμή, ειδικά όταν το παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια.

Αγγελική επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος για Κατερίνα και Μιχάλη

Ο φόνος του πατέρα της Αγγελικής, αλλά και ο βιασμός της, θα έρθουν στην επιφάνεια μαζί με όλα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης. Εγκλήματα που έμειναν ατιμώρητα, έρχονται για να τιμωρηθούν, φέρνοντας την λύτρωση. Φυσικά, από αυτή την ιστορία δε θα μείνει κανείς ανεπηρέαστος. Το τέλος θα αφήσει πολλές ανοιχτές πληγές, παρά το αίσθημα της ανακούφισης.

Η Κατερίνα θα προσπαθήσει να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια. Η δικαίωση έχει έρθει, αλλά η προδοσία που δέχθηκε δε συγχωρείται. Ο γάμος της με τον Δημήτρη θα λήξει άδοξα. Εκείνος, για να την κρατήσει κοντά του, θα προσπαθήσει να την ναρκώσει. Και θα τα καταφέρει. Μόνο που η Κατερίνα θα συνέλθει και θα μιλήσει, λέγοντας όσα θέλει να πει τόσο καιρό.

Ο Μιχάλης θα σταθεί στο πλευρό της, με την Κατερίνα να συνειδητοποιεί πως εκείνος είναι το κατάλληλο στήριγμα για εκείνη, στο τέλος της σειράς Αγγελική. Οι δυο τους θα παραμείνουν μαζί, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο. Θα σμίξουν ξανά, έχοντας ο ένας σύμμαχο τον άλλο. Το τελευταίο επεισόδιο θα τους βρει να μαζεύουν τα σπασμένα τους κομμάτια παρέα…

You might also like