Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αυτός ο άνδρας έχει 17 ψυγεία στο σαλόνι του – Όταν μάθετε γιατί, θα συγκινηθείτε!

Σε αυτό το βίντεο θα γνωρίσετε τον Αllan Law, γνωστό και με το προσωνύμιο «Sandwich Man», ο οποίος έχει 17 ψυγεία στο σαλόνι του και ακόμα ψάχνει επιπλέον χώρο. Όταν μάθετε, όμως, τι κάνει, απλά θα συγκινηθείτε.

Έχοντας βγει στη σύνταξη εδώ και 16 χρόνια ως δάσκαλος, ο Allan έχει βάλει πλέον ο στόχος της ζωής του να βοηθήσει όλους τους άστεγους και ανήμπορους πολίτες της της Μινεάπολης στην πολιτεία της Μινεσότα (ΗΠΑ).

Για αυτό το λόγο, κάθε βράδυ βγαίνει στους δρόμους και μοιράζει όσο περισσότερο φαγητό μπορεί, προκειμένου να ανακουφίσει τους συνανθρώπους του.

Ευτυχώς, δεν είναι μόνος του σε αυτό το δύσκολο έργο, καθώς έχει έναν «στρατό» από 800 εθελοντές που τον βοηθάνε να μοιράσει ευκολότερα τις δωρεές και ότι άλλο έχουν ανάγκη οι άποροι.

Έτσι, μέσα στο σαλόνι του έχει 17 ψυγεία, γεμάτα με ψωμί, τυρί και ζαμπόν, ενώ ο ίδιος είναι συνεχώς προς αναζήτηση κάποιου άλλου μέρους για να μπορέσει να αποθηκεύσει περισσότερα τρόφιμα. Ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στην πολιτεία και όλοι τον θαυμάζουν για το αξιέπαινο έργο του.

Δείτε το βίντεο:

You might also like