Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο!

Ενα αεροπλάνο… βουτηγμένο στην χλιδή. Το νέο σκάφος της Emirates προκαλεί ενθουσιασμό, τόσο με το μέγεθος του όσο και με τις ανέσεις που προσφέρει.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι ήταν ήδη γνωστή για τις απίστευτες ανέσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Πλέον, όπως ανακοίνωσε το περασμένο σαββατοκύριακο, στον στόλο της Emirates ανήκει και το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο.

Εχοντας την ικανότητα να μεταφέρει 615 επιβάτες, το Airbus A380 αποτελεί έναν ιπτάμενο… Τιτανικό. Αυτός ο εξωπραγματικός αριθμός, ξεπερνάει κατά πολύ τις 538 θέσεις του αεροσκάφους A380 της Air France. Δεν είναι όμως μόνο το μέγεθος που εντυπωσιάζει, στο νέο αεροπλάνο της Emirates. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός του και η τεχνολογία που το εξοπλίζει, προσφέρουν ανέσεις σχεδόν… αταίριαστες με αεροσκάφος.

Δύο όροφοι, αναπαυτικά καθίσματα που… σχεδόν μετατρέπονται σε κρεβάτια, αλλά και μίνι τηλεοράσεις σε κάθε θέση. Το διώροφο αεροσκάφος έχει τέσσερις κινητήρες, ενώ μπορεί να ταξιδέψει έως και 15.700 χιλιόμετρα. Απόσταση ικανή να συνδέσει απευθείας Ντουμπάι με Λος Αντζελες. Η ταχύτητα πλεύσης του θα είναι στα 900 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Το νέο Airbus A380 αναμένεται να πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο Ντουμπάι – Κοπεγχάγη, τον Δεκέμβριο.

Πάρτε μια γεύση:

em1

em2

em3

em4

em5

em8

rm6

You might also like