Αυτή η διαφήμιση για την 9/11 προβλήθηκε μόνο μία φορά, μέχρι σήμερα

Γνωρίζατε ότι η πρώτη εμπορική διαφήμιση της Budweiser που περιλαμβάνει το Clydesdales προβλήθηκε το 1967 – σχεδόν πριν από 50 χρόνια;

Για μένα, αυτά τα άλογα είναι τόσο εικονικά και αμερικάνικα όσο και η ίδια η μπύρα, κι έτσι η τοποθέτηση των διαφημίσεων είναι συνώνυμη με ένα από τα αγαπημένα χόμπι της χώρας την Super Bowl Sunday. Ωστόσο οι πιθανότητες να θυμάστε την παρακάτω διαφήμιση είναι ελάχιστες, γιατί προβλήθηκε μόνο μία φορά κατά την διάρκεια της Super Bowl Sunday το 2002.

Ο λόγος; Δεν είναι επειδή ήταν πολύ άσεμνη ή αμφιλεγόμενη. Η Budweiser ήθελε να παίξει μόνο μία φορά η διαφήμιση, επειδή δεν ήθελε κανείς να βγάλει κάποιο κέρδος από αυτό. Το μόνο που ήθελε να τιμήσει τα θύματα εκείνης της μοιραίας ημέρας του Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα όμορφο αφιέρωμα, που δείχνει τα άλογα στο ταξίδι τους για να αποδώσουν φόρο τιμής στους πεσόντες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, η διαφήμιση αναδημιουργήθηκε για την 10η επέτειο το 2011 για να συμπεριλάβει το νεόδμητο Πύργο Ελευθερίας, αλλά και πάλι, μόνο για να αναγνωρίσουν ότι η συγκεκριμένη μέρα, ήταν μία απαίσια μέρα και να αποδώσουν φόρο τιμής στους ήρωες που επλήγησαν.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 14η επέτειο της 9/11, καθώς ακόμα οι πληγές εξακολουθούν να είναι επώδυνες, αν και πέρασαν τόσα χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?t=9&v=2-_qRS4Li7A

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More