Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αυτές είναι δουλειές – Υπάλληλος γραφείου σε… καταμαράν!

H Coboat είναι μια εταιρία που προσφέρει σε έως και 20 «ψηφιακούς νομάδες» όπως τους αναφέρει, να δουλέψουν εν πλω σε ένα υπερσύγχρονο «πράσινο» καταμαράν!

catamaran-2

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας με έδρα το Λονδίνο δίνουν την δυνατότητα, σε ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν από τον υπολογιστή τους, να συνδυάσουν εργασία με (ανείπωτη) χαρά, καθώς τους παρέχουν ένα υπερσύγχρονο καταμαράν με πολυτελείς καμπίνες κι όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (ασύρματο ίντερνετ 24/7) σε ένα πλεούμενο αυτοτροφοδοτούμενο από «πράσινες» και βιώσιμες λύσεις.

catamaran-3

Οι «ναύτες» θα μπορούν να εργαστούν αγναντεύοντας τον ωκεανό, να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης κάτω από τα αστέρια αλλά και να βουτήξουν σε γαλαζοπράσινα νερά.

catamaran-4

Ηδη οι πρώτες θέσεις έχουν συμπληρωθεί από δημοσιογράφους, γραφίστες, συγγραφείς κ.ά. για το πρώτο ταξίδι που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο από την Ταϊλάνδη.

catamaran-5

Το ποσό που θα πρέπει να δώσει κάθε εργαζόμενος είναι περίπου 1.000 ευρώ την εβδομάδα και καλύπτει όλες τις ανάγκες. Οχι κι άσχημα για δουλειά… γραφείου! καταμαράν

catamaran-6

You might also like