Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις Β Κύκλος: Η Ηλιάνα ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Ελισάβετ

8 Λέξεις Β Κύκλος: Το ερωτικό τρίγωνο στις 8 Λέξεις θα απασχολήσει ακόμη περισσότερο το κοινό, αφού Ηλιάνα και Παύλος έρχονται κοντά. Την ίδια στιγμή, η Ελισάβετ θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση!

8 Λέξεις Β Κύκλος: Η Ηλιάνα ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Ελισάβετ

Πιο συγκεκριμένα, Παύλος και Ηλιάνα κανονίζουν ένα ρομαντικό ραντεβού. Η Ηλιάνα πλευρίζει τον Παύλο σε ένα μπαράκι, ενώ το ραντεβού φαίνεται ότι πάει πολύ καλά. Οι δυο τους συνεχίζουν τη βραδιά με δεύτερο ποτό κι έρχονται πολύ κοντά. Αισθησιακά αγγίγματα, αμήχανα χαμόγελα και ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο!

Την επόμενη μέρα στις 8 Λέξεις, η Ηλιάνα θέλει να είναι ξεκάθαρη απέναντι στην κολλητή της, την Ελισάβετ κι έτσι της ξεκαθαρίζει ότι εκείνη κι ο Παύλος βγήκαν ραντεβού. Παρόλα αυτά, της ζητάει αρκετά αυστηρά να μην κάνει καμία κίνηση. «Πρόσεξε τα μάτια σου χαμηλά στο κανάλι», της λέει με ένα αρκετά απειλητικό ύφος! Η Ελισάβετ απορεί, αλλά φαίνεται να δέχεται αυτά που της λέει η φίλη της.

Μετά από αυτή τη συζήτηση, στη συνέχεια της σειράς 8 Λέξεις, η Ελισάβετ καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι ο Παύλος για την Ηλιάνα και αποφασίζει να κάνει πίσω. Έτσι, θα έρθει κοντά με τον Έκτορα, που έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγάλη χημεία μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, μυστικά αποκαλύπτονται και αναδύονται στην επιφάνεια! Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και ο Άκης Αρώνης έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη που του αλλάζει τη ζωή! Η απόγνωση είναι πλέον μονόδρομος και οι αντιδράσεις απρόβλεπτες!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like