Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις Spoiler: Παντρεύονται Εύα και Νικηφόρος!

Χαμός στην σειρά του ΣΚΑΙ

8 Λέξεις Spoiler: Η ευτυχία της Εύας κοντά στον Νικηφόρο θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν δεν είχε να αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά της κόρης της, που όλο πάει και γίνεται χειρότερη. Μάλιστα η Εύα γίνεται έξαλλη με τις αλλεπάλληλες απουσίες της Ολυμπίας από το σχολείο και αναθέτει στον Σίμο να την παρακολουθήσει: «Δεν ξέρω πού πάει και τι κάνει, θέλω να την παρακολουθήσεις να δούμε τι γίνεται», του λέει.

8 Λέξεις Spoiler: Παντρεύονται Εύα και Νικηφόρος!

Η Ολυμπία για μια ακόμα φορά συνεχίζει την αντιδραστική συμπεριφορά, μάλιστα εν όψει του επικείμενου γάμου της μητέρας της γίνεται έξαλλη: «Σου απαγορεύω να κάνεις άλλο παιδί με τον Νικηφόρο. Δεν θέλω ούτε αδελφάκι ούτε τίποτα. Είστε ελεγείο», της πετάει κατά πρόσωπο. Παράλληλα και ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι και παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί: «Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, αλλά ναι, θα σε παντρευτώ. Χίλιες φορές ναι», του λέει και το ζευγάρι αγκαλιάζεται ευτυχισμένο. Λίγο αργότερα ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν σε όλους ότι θα παντρευτούν: «Λέμε να μην το καθυστερήσουμε και να κάνουμε τον γάμο σε ένα μήνα», ενώ δείχνουν σε όλους το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ολοι είναι χαρούμενοι με το ευτυχές γεγονός, εκτός βέβαια από την Ολυμπία, η οποία απειλεί την Εύα: «Ενα θα σου πω. Αν προχωρήσεις σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα σε εγκαταλείψω όταν κλείσει τα δεκαοχτώ και θα φύγω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς στη ζωή σου», της λέει και η Εύα πικραίνεται ακόμα πιο πολύ. Λίγο μετά η Ολυμπία αποφασισμένη να μπει εμπόδιο σ’ αυτόν τον γάμο, συνεχίζει να κοντράρει τον Νικηφόρο και να του δείχνει ότι δεν τον θέλει στη ζωή της Εύας. 8 Λέξεις Spoiler

Kι άλλος γάμος εν όψει

Στη γιορτή που γίνεται για την επιστροφή της Τζουλιάνας, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία και κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους: «Τι λες; Δεν ξαναγινόμαστε κανονικά ζευγάρι; Αφού δεν κάνουμε ο ένας χωρίς τον άλλον», της προτείνει και η Ναυσικά δείχνει χαρούμενη. Τα νέα φτάνουν στη Νόνα, η οποία προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαμένη γιατί ο Μάρκος δεν είναι ο άντρας που θα μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Αλλά και ο Μιχαήλ με τον Οδυσσέα είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξη ανάμεσα στους γονείς τους, ωστόσο το χαμόγελο είναι πιο μεγάλο στην Τζουλιάνα που ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια.

Η ΗΛΙΑΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΥ

Η Αποστολία, μην αντέχοντας άλλο την περίεργη κατάσταση που βιώνει η Ηλιάνα, αποφασίζει να της μιλήσει για τα «σκοτεινά σημεία» που εμφανίζει η Βίκυ και καταφέρνει να την κλονίσει. Αμέσως μετά από αυτή την κουβέντα, η Ηλιάνα πάει και βρίσκει τη Βίκυ και της ζητάει εξηγήσεις. Η Βίκυ όμως, για να την μπερδέψει και να την αποπροσανατολίσει περισσότερο, θα της «καρφώσει» την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της.

Η Ηλιάνα πια δεν ξέρει τι να πιστέψει. Την ίδια στιγμή η Αποστολία για μια ακόμα φορά λέει στην Ηλιάνα να σταματήσει να ασχολείται με μεταφυσικά πράγματα και να αφήσει την ψυχή της Αριάδνης να ησυχάσει. Παράλληλα και οι δυο τους αναρωτιούνται ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να ξεγελάσει την Ηλιάνα και με ποιο σκοπό!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More