Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις Spoiler: Ο εξαγριωμένος Αρώνης και το κέρατο της Βικτωριας

8 Λέξεις Spoiler: Ο Μιχαήλ είναι ένας από τους ήρωες του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ 8 λέξεις που έχει σταθεί άτυχος όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

8 Λέξεις Spoiler: Ο εξαγριωμένος Αρώνης και το κέρατο της Βικτωριας

Ειδικά δε μετά την εγκατάλειψη από τη Ρωξάνη και τη Λουκία, έδειχνε να έχει… παραιτηθεί από το κομμάτι του έρωτα, μέχρι που γνώρισε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη Βικτώρια. Οι δυο τους, από τα πρώτα ραντεβού που έχουν βγει στα κρυφά, έχουν διαπιστώσει ότι περνούν πολύ όμορφα, όμως είναι αδύνατον να συνεχίσουν. Και αυτό γιατί, όπως του έχει αποκαλύψει εκείνη, πρόκειται να παντρευτεί τον Δημήτρη Αρώνη.

8 Λέξεις Spoiler: Ο εξαγριωμένος Αρώνης και το κέρατο της Βικτωριας

Έκτοτε ο Μιχαήλ προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο να ακυρώσει τον επικείμενο γάμο της και να μείνουν μαζί. Κάθε προσπάθεια, όμως, πέφτει στο κενό. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς η Βικτώρια δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή ότι είναι ανάμεσα σε δύο άντρες, και αποφασίζει να τελειώσει οριστικά με τον Μιχαήλ. Βέβαια, εκείνος παρακαλεί τη Βικτώρια να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους, όμως δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. 8 Λέξεις Spoiler

Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους περνούν δύσκολα ο ένας μακριά από τον άλλον και, σύντομα, η Βικτώρια ζητάει από τον Μιχαήλ να περάσουν ένα ακόμα βράδυ μαζί. Εκεί του ανακοινώνει ότι θα ακυρώσει τον γάμο, αλλά οι συγκυρίες δεν τη βοηθούν. Οι μέρες περνούν και οι ετοιμασίες του γόμου βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία. 0 Δημήτρης προβάρει το κοστούμι του, ενώ η Βικτώρια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πάει στο γραφείο του μελλοντικού πεθερού της, του Άκη, με σκοπό να τα τινάξει όλα στον αέρα. Εκείνος, όμως, την ενημερώνει πως στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παρευρεθούν πολιτικοί της χώρας και τη δεσμεύει ακόμη περισσότερο.

8 Λέξεις Spoiler: Ο εξαγριωμένος Αρώνης και το κέρατο της Βικτωριας

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ εξομολογείται στον Οδυσσέα ότι έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και εκείνος τον παρακινεί να τη διεκδικήσει, αν και εφόσον την αγαπάει στ’ αλήθεια. Ακόμη τον προτρέπει να πάει από το σπίτι της, κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια, και αντα συναισθήματα είναι αμοιβαία, θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Η μέρα του γάμου της Βικτώριας και του Δημήτρη φτάνει και ο Άκης γλεντάει από το πρωί, καθώς τόσο καιρό περίμενε το μεγάλο γεγονός, προκειμένου να λάμψει ακόμη μία φορά το άστρο της οικογένειας στους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους.

8 Λέξεις Spoiler: Ο εξαγριωμένος Αρώνης και το κέρατο της Βικτωριας

Παράλληλα, η Βικτώρια, διαλυμένη ψυχολογικά, ξεκινάει να ετοιμαστεί για να ντυθεί νύφη, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχαήλ τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό, παρακαλώντας την να ματαιώσει τον γάμο και εν συνεχεία πηγαίνει στο σπίτι της, όπως τον συμβούλευσε ο αδελφός του. Εκεί καταφέρνει, στο παρά πέντε, να την πείσει να τηλεφωνήσει στον Άκη και να ακυρώσει τον γάμο, ενώ εκείνος εξηγεί στον Μάρκο πώς έχει η κατάσταση. 8 Λέξεις Spoiler

Ο τελευταίος ξαφνιάζεται με όσα ακούει και του λέει να το σκάσουν και να κρυφτούν προσωρινά στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ, ο Άκης είναι έξαλλος με τη Βικτώρια που ακύρωσε τον γάμο, καθώς βιώνει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναγκάζεται να αναβάλει τον γάμο με τη δικαιολογία ότι ο γιος του έπαθε δηλητηρίαση. Τέλος, ο Άκης και ο Δημήτρης αναθέτουν σε έναν ντετέκτιβ να εντοπίσει τη Βικτώρια όσο πιο άμεσα γίνεται..

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More