Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις Spoiler: Δολοφονούν τον Φοίβο – Ράκος ο Μιλτιάδης

8 Λέξεις Spoiler: Ο Φοίβος αρνείται τη στήριξη της μητέρας του η οποία όπως βλέπουμε στην σειρά 8 λέξεις αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο γιος της δεν είναι ψυχικά άρρωστος. Παράλληλα ο Φοίβος αρνείται κάθε συνεργασία με την αστυνομία για να ομολογήσει ονόματα -από το όλο κύκλωμα που συμμετείχε- προκειμένου να ελαφρύνει την θέση του.

8 Λέξεις Spoiler: Δολοφονούν τον Φοίβο – Ράκος ο Μιλτιάδης

Η κυνικότητα του Φοίβου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ακόμη και η μητέρα του που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βλέπει μέρα με τη μέρα ότι κάθε προσπάθεια της να πείσει το γιό της για την υπερασπιστική γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουν πέφτει στο κενό.

Ο μοναχογιός του Μιλτιάδη και της Κατερίνας θα πληρώσει για όλες τις πράξεις του, με αποκορύφωμα τη δολοφονική επίθεση στο κότερο του Δερβάνη και την «παγίδα» στο κύκλωμα με το οποίο μέχρι πρότινος συνεργαζόταν με τη Βίκυ.

8 Λέξεις Spoiler: Δολοφονούν τον Φοίβο - Ράκος ο Μιλτιάδης

Την ίδια ώρα συμφωνα με πληροφορίες απο το youfly το βρώμικο κύκλωμα των εγκληματιών -που είναι μπλεγμένος ο Φοίβος – αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Φοβούνται μήπως και συνεργαστεί τελικά με την αστυνομία και προβεί σε αποκαλύψεις ονομάτων. Και για το λόγο αυτό οργανώνουν μια επιχείρηση εξόντωσης του καταφέρνοντας τελικά να σκοτώσουν το Φοίβο. Ο Φοίβος δολοφονείται μέσα στη φυλακή στη δημοφιλή σειρά 8 Λέξεις.

8 Λέξεις Spoiler: Δολοφονούν τον Φοίβο - Ράκος ο Μιλτιάδης

Το όλο θέμα φυσικά συνταράζει και την οικογένεια του Μιχαήλ με τη Ναυσικά πρώτη να πέφτει στην κυριολεξία από τα σύννεφα με την επιπόλαια όπως τη χαρακτηρίζει στάση του γιού της. Παράλληλα ανακαλύπτει πως ο Οδυσσέας ενώ ήξερε για το θέμα δεν φρόντισε να συμβουλέψει σωστά τον αδελφό του. Η Ναυσικά γίνεται ακόμα πιο έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Μάρκος στήριξε την επιλογή του Μιχαήλ φροντίζοντας να τον κρύψει στο σπίτι του. 8 Λέξεις Spoiler

Στα επόμενα επεισόδια του 8 Λέξεις θα υπάρξει μία αποχώρηση για το τηλεοπτικό κοινό, αφού ο Φοίβος θα πει το δικό του «αντίο» μετά τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά), την Στέλλα (Χαριτίνη Ηλιάδου), την Ευγενία (Νέλη Αλκάδη) και πριν από λίγο καιρό του Λουκά (Νικόλα Στραβοπόδη).

Μάλιστα  ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο θα αποχωρήσει έχει ολοκληρώσει ήδη τη συνεργασία του όσον αφορά με την εταιρεία παραγωγής και μένει να φανεί πως θα γίνει το φινάλε του ως «Φοίβου» στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like