Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρισμών έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Συγκεκριμένα, ο χωρισμός της Εύας με τον Νικηφόρο φαίνεται να είναι οριστικός, ενώ και ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η γυναίκα της ζωής του τελικά είναι η Ιφιγένεια και έτσι αποφασίζει να χωρίσει την Αλκμήνη πριν καλά-καλά αρχίσουν τη σχέση. Την ίδια στιγμή χωρίζει και η Αλίκη με τον Έκτορα, αλλά και ο Φρίξος με την Ελλη. Σε αναγκαστικό χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ.

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να δούμε πώς εξελίσσεται όλο αυτό το τσουνάμι των χωρισμών. Ο Άκης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια αναθέτει στον Φρίξο να παρακολουθεί τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθήνα: «Τα μάτια σου δεκατέσσερα, θέλω πλήρη αναφορά για το τι θα κάνει ο Πίπης μου όσο θα λείπω», του λέει. Στο μεταξύ και η Εύα εμμένει στη στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο: «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Βάλε νερό στο κρασί σου και να της δώσει ακόμα μια παράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί» του προτείνει, αλλά ο Νικηφόρος έχει πεισμώσει.

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου και είναι πλέον σίγουρος ότι απατάει τη φιλενάδα του την Ιφιγένεια με την οδοντίατρο. Ωστόσο προβληματίζεται πολύ αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια ή όχι.

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

Στο μεταξύ, η Ελλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της και ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ: «Κορίτσι μου, μια χαρά κοπελάρα είσαι, τι μας και μπλέκεσαι; Παράτησε σε παρακαλώ πολύ τον Αιμίλιο και να μας να βρεις κάποιον άλλον», τη λέει, αλλά η Ελισάβετ αρνείται να κάνει πίσω. Την ίδια στιγμή η «κόντρα» Ακη-Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν, ενώ λίγο αργότερα, ήδη μπουρινιασμένος, ο Ακης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο Αρώνης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας tous παράλληλα: «Αυτά που ακούσατε είναι λίγα, το θέμα δεν κλείνει εδώ και να ξέρετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες».

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα. Στην Κέρκυρα, ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου. Ηδη ο Σπύρος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του, ότι η Ιφιγένεια είναι η γυναίκα της ζωής του και ο χωρισμός του με την παράνομη σχέση που είχε αρχίσει είναι γεγονός. Το αδιέξοδο στη σχέση του Εκτορα και της Αλίκης δεν απομακρύνεται και τελικά παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, ενώ την ίδια στιγμή ο Ακης αποφασίζει να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ, όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 8 Λέξεις ΣΚΑΪ

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Μπαράζ χωρίσμων σε πέντε ζευγάρια της σειράς

Ο Άκηςπροσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει: «Μπορεί να είσαι θείος μου και εργοδότης μου, όμως κουμάντο στα προσωπικά μου κάνω μόνο εγώ και δεν σου επιτρέπω να μπλέκεσαι», του λέει αυστηρά. Μετά την απόφαση να χωρίσει την Αλκμήνη, ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή όμως, κάτω από το πρίσμα του φόβου, ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά: «Ελισάβετ, τέλος. Χωρίζουμε πριν είναι αργά και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει και η κοπέλα για μια ακόμα φορά καταρρέει. Σε χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Φρίξος με την Ελη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο τις πρότασεις γάμου που δεν ήταν πρόταση, αλλά μια παρεξήγηση.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like