Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις Σκαι: Μιλτιάδης – Κατερίνα και Ιφιγένεια σε κατάθλιψη

8 Λέξεις Σκαι: Ο Φοίβος θα μπει φυλακή για τις αποτρόπαιες πράξεις του, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να μην το αντέξει και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Μιλτιάδης δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Παίρνει μια παράταση χρόνου από τον αστυνόμο και δεν αποκαλύπτει το όνομα του Φοίβου. Περιπλανιέται στην Αθήνα και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να το πει στην Κατερίνα, η οποία παράλληλα τον ψάχνει και ανησυχεί που δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

8 Λέξεις Σκαι: Μιλτιάδης – Κατερίνα και Ιφιγένεια σε κατάθλιψη

Ο Μιλτιάδης εξομολογείται την αλήθεια για τον Φοίβο στην Κατερίνα και ο πόνος των δύο γονιών είναι αβάσταχτος, αφού δεν θα μπορούσαν να ζήσουν μεγαλύτερο δράμα απ’ αυτό. Ωστόσο η Κατερίνα δεν θέλει να πιστέψει ό,τι της αποκαλύπτει ο Μιλτιάδης για τον Φοίβο. Αρνείται να συμβιβαστεί με τη φριχτή αλήθεια και η μόνη της έννοια είναι πώς θα προστατέψει τον γιο της: «Δεν μπορεί, κάποιο λάθος έχει γίνει. Μιλτιάδη, δεν είναι αυτό το παιδί μας, ο Φοίβος μας δεν γίνεται να είναι δολοφόνος. Θα κάνω ό,τι μπορώ να τον σώσω», λέει κλαίγοντας.

Την ίδια στιγμή, συντετριμμένος ο Μιλτιάδης υποβάλει την παραίτησή του στον Μιχαήλ, χωρίς να του αποκαλύψει αυτό που σε λίγες ώρες θα σκάσει σαν βόμβα και θα επηρεάσει τις ζωές όλων, αλλά πιο πολύ της οικογένειας Μαρόγλου. Κι όμως, μέχρι τελευταία στιγμή ο Μιλτιάδης κάνει το χρέος του και πηγαίνει στην αστυνομία όπου και δίνει το όνομα του γιου του καθώς και όλα τα στοιχεία που έχει: «Πράξτε το καθήκον σας», τους λέει συντετριμμένος. 8 Λέξεις Σκαι

Στη συνέχεια, σε ένα δραματικό τετ-α-τετ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Φοίβο και του ζητάει εξηγήσεις για τις πράξεις του: «Γιατί; Πώς μπόρεσες να κάνει τόσο φριχτά πράγματα. Πώς έμπλεξες; Και για ποιο λόγο πες μου, θα τρελαθώ», τον εκλιπαρεί. Ο Φοίβος, ψυχρός και αποστασιοποιημένος, ξέρει ότι έχει έρθει το τέλος, αλλά παρ’ όλα αυτά, όταν έρχεται η αστυνομία να τον συλλάβει, καταφέρνει και το σκάει από το σπίτι, η αστυνομία όμως τον κυκλώνει και τελικά συλλαμβάνεται.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Ιφιγένεια για τα νέα κι εκείνη συγκλονισμένη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Η Ναυσικά με τον Μιχαήλ μαθαίνουν τι έχει συμβεί και ο Μιχαήλ συνδυάζει το γεγονός με την επικείμενη παραίτηση του Μιλτιάδη. Παράλληλα, η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη για την επιλογή του να καταδώσει τον γιο τους και παθαίνει παράκρουση όταν μαθαίνει για τη σύλληψή του. Ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Κατερίνα, από την άλλη, βρίσκεται σε πλήρη απελπισία και με δάκρυα στα μάτια ρωτάει τον Φοίβο, στο κελί της φυλακής, γιατί έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα και τον καθησυχάζει: «Μην ανησυχείς αγόρι μου, θα αναλάβω εγώ την υπεράσπισή σου», αλλά ο Φοίβος δεν δέχεται και εκείνη είναι ανένδοτη. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμπαρασταθεί στους γονείς της, αλλά η Κατερίνα λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας… 8 Λέξεις Σκαι

Ο Μιλτιάδης και Ιφιγένεια τρελαίνονται και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν καθώς πήρε ένα ολόκληρο μπουκάλι με χάπια! Ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια βυθίζονται όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη, η Κατερίνα όμως ανασυγκροτεί τον εαυτό της και αποφασίζει να βοηθήσει τον Φοίβο με όποιο τρόπο μπορεί. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, λέει κάτι στην Κατερίνα που τη βγάζει εκτός εαυτού και η απελπισμένη μάνα χειροδικεί εναντίον του άντρα της και τον απειλεί με διαζύγιο!

Η οικογένεια ζει εφιαλτικές στιγμές, αφού πότε τσακώνονται μεταξύ τους και πότε κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έκαναν λάθος σε σχέση με τον Φοίβο. Στο μεταξύ, ο Φοίβος πηγαίνει στον ανακριτή για να απολογηθεί και, παρά τις αντιρρήσεις της Κατερίνας που τον έχει αναλάβει σαν δικηγόρος, ομολογεί όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, ακόμα κι αυτές που δεν ξέρει η αστυνομία.

Πηγή Tv24

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More