Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 λέξεις σκαι: Μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός προσεχώς

8 λέξεις σκαι: Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του σκαι 8 λέξεις πρόκειται να παρακολουθήσουμε δύο μεγάλες ανατροπές. Η πρώτη αφορά μία απόφαση-βόμβα της Ρωξάνης σχετικά με τον δεσμό της με τον Μιχαήλ ενώ η άλλη τον Οδυσσέα και την Ερση, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με μία ευχάριστη έκπληξη!

8 λέξεις σκαι: Μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός προσεχώς

Οι 8 λέξεις επέστρεψαν δυναμικά στους δέκτες μας, επιφυλάσσοντας πολλές και διαδοχικές ανατροπές στη ζωή των ηρώων. Δύο από αυτές που θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως αφορούν τη σχέση του Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αλλά και του Οδυσσέα με την Ερση.

8 λέξεις σκαι: Μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός προσεχώς

Ο Μιχαήλ, μετά τον θάνατο της μικρής Αριάδνης, βυθίζεται στο πένθος και αρχίζει να ξεδιπλώνει μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του, που κρατούσε κρυμμένη. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο άλλοτε σκληρός άντρας γίνεται ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός απέναντι στον Άγγελο και αντιδρά υπερβολικά σε ό,τι τον αφορά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ρωξάνη να παραξενεύεται και να παίρνει μία δυναμική στάση απέναντι στον Μιχαήλ, η οποία, όμως, θα οδηγήσει στον πρώτο μεγάλο καβγά τους.

Στη συνέχεια, η Ρωξάνη ταράσσεται από αυτό το συμβάν και συναντιέται με την αδελφή της, την Εύα, στην οποία εκμυστηρεύεται ό,τι συνέβη. Μάλιστα, σε μια στιγμή απόγνωσης, της αποκαλύπτει ότι θέλει να χωρίσει με τον Μιχαήλ!

Όταν η Εύα ζητάει εξηγήσεις, δεδομένου ότι το διάστημα που έχει προηγηθεί μιλούσε μόνοI με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, η Ρωξάνη τής εξομολογείται τον μεγαλύτερο φόβο της.

Αυτός είναι μήπως ο Μιχαήλ τής φερθεί όπως στην Ηλιάνα και δεν διστάσει να βρει τρόπους να διεκδικήσει τη νόμιμη γονική επιμέλεια του μονάκριβου γιου της. Από την άλλη, ο Οδυσσέας και η Ερση βιώνουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, έχοντας αφήσει πίσω τα όποια προβλήματα τους είχε δημιουργήσει η Ηλιάνα. 8 λέξεις σκαι

8 λέξεις σκαι: Μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός προσεχώς

Βέβαια, το ζευγάρι αγωνιά για τη στιγμή noun τελευταία αρχίσει εκ νέου τις επιθέσεις, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τον θάνατο της κόρης της.

Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να ζήσουν την κάθε στιγμή. Σύντομα, όμως, λαμβάνουν ένα ευχάριστο νέο που επισκιάζει οποιαδήποτε αγωνία ή φόβο. Συγκεκριμένα, η Ερση διαπιστώνει ότι έχει καθυστέρηση και αφού κάνει το τεστ εγκυμοσύνης ανακοινώνει στον Οδυσσέα πως είναι ξανά έγκυος!

Από εκείνη τη στιγμή, ο Οδυσσέας και η Ερση είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα και δείχνουν πιο δεμένοι από ποτέ.

Ετσι, αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Νόνα και να μοιραστούν μαζί της τα νέα. Βέβαια, το ευχάριστο αυτό γεγονός δεν αργεί να διαδοθεί και να φτάσει στ’ αυτιά της Αγγελικής, που συνεχίζει να παρακολουθεί και να δίνει πλήρη αναφορά στην Ηλιάνα.

Στο μεταξύ, η τελευταία μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Έρσης και γίνεται έξαλλη… Άραγε, θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή της με τρόπο που θα βλάψει την Ερση και το μωρό ή θα αρκεστεί μόνο στο ζευγάρι;

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More