Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» φέρνουν τεράστιες ανατροπές

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόσωπα που σίγουρα θα φέρουν τεράστιες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» φέρνουν τεράστιες ανατροπές

Αρχικά θα δούμε την Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία βρίσκεται στο ρόλο της συζύγου του, Αιμίλιου Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης). Στο γάμο τους θα υπάρξουν ρωγμές, παράνομοι έρωτες, ενώ θα έρθει στην επιφάνεια και ένα μυστικό σύμφωνα με το Mytv.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος πρόκειται να συμμετά­σχει για μερικά επεισόδια. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν γυναικολόγο, ο οποίος έρχεται πολύ κοντά με τη Ναυσικά (Πέμυ Ζούνη), αναστατώνοντας την καθημερινότητά της. Επίσης, η Κατερίνα πιάνει στα πράσα Μιλτιάδη & Λουκά.

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» φέρνουν τεράστιες ανατροπές

Αγωνία στις 8 Λέξεις: Η Έρση γεννάει πρόωρα – Ποια η κατάσταση των μωρών;

Μεγάλη αγωνία περιτυλίγει τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα, σπάνε τα νερά της Ερσης και γεννάει πρόωρα, αλλά για μία ακόμη φορά ο Οδυσσέας λείπει. Αυτή θα είναι η κατάσταση των μωρών όταν γεννηθούν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα και μη έχοντας την οικονομική άνεση του παρελθόντος, ο Οδυσσέας θα δεχτεί την πρόταση της Αντιγόνης να δημιουργήσει μια τοιχογραφία στο ξενοδοχείο της, κρυφά από την Ερση. Οι ώρες που θα λείπει από το σπίτι θα είναι πολλές, όμως με δικαιολογία τον Σπύρο θα καλύπτει τις απουσίες του.

Όλα θα αλλάξουν όταν η γυναίκα της ζωής του, ούσα 7 μηνών έγκυος πλέον, νιώσει τα νερά της να σπάνε. Για μία ακόμη φορά ο Οδυσσέας θα είναι στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης, απολαμβάνοντας τον καφέ του και μάλιστα χωρίς να έχει μπαταρία στο κινητό του. Η Ιφιγένεια, που θα είναι -για καλή τύχη της Ερσης- μαζί της, θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να τον βρει.

Μάλιστα, θα επιστρατεύσει τον Σπύρο που ξέρει πού κινείται ο κολλητός του, όμως και εκείνος θα συναντήσει διάφορα εμπόδια μέχρι να τον εντοπίσει. Ο Σπύρος θα βρει τον Οδυσσέα και όλοι μαζί θα τρέξουν στην κλινική. 8 Λέξεις ηθοποιοί

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως ράγισε καρδιές και η Άννα Μπεζάν από τις 8 Λέξεις όταν μίλησε για το θάνατο που την τσάκισε.

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» φέρνουν τεράστιες ανατροπές

H Έρση γεννάει πρόωρα στις 8 Λέξεις και τα δίδυμα μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα!

Η γέννηση των δίδυμων κοριτσιών θα γεμίσει όλους με χαρά και άπαντες θα τρέξουν στο νησί για να δουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας Καλλέργη. Όμως, τα δύο κοριτσάκια λόγω της πρόωρης γέννησής τους οδηγούνται σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί τους συμβουλεύουν να περιμένουν μέχρι να τα σφίξουν στην αγκαλιά τους.

H Ερση ανησυχεί πολύ για την υγεία τους, αλλά δεν θα χάσει την πίστη της ούτε για ένα λεπτό. Μεταξύ άλλων, στην κλινική θα βρεθούν η Ναυσικά με τον Μάρκο που θέλουν να δουν τα εγγόνια τους, αλλά και οι Πετροσιάν που έρχονται από τη Ρώμη για τα χαρμόσυνα νέα. Ακόμα και τότε όμως, που όλοι δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι, ο Οδυσσέας δεν θα αποκαλύψει στην Ερση, που του έκανε το πιο ωραίο δώρο της ζωής του, πού βρισκόταν όσο εκείνη οδηγούνταν στην κλινική.

8 Λέξεις ηθοποιοί: Νέα πρόσωπα «κλειδιά» φέρνουν τεράστιες ανατροπές

Αντιθέτως, εξομολογείται μόνο στους γονείς του τη δουλειά που έχει αναλάβει στο ξενοδοχείο της Αντιγόνης. Μάλιστα, καθώς θέλει να κάνει στη γυναίκα του ένα ξεχωριστό δώρο, το οποίο όμως είναι ακριβό, βάζει στο κόλπο τη Ναυσικά και τον Μάρκο για να δικαιολογήσουν τα χρήματα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More