8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

8 Λέξεις: Ο Άκης Αρώνης είναι ένας ήρωας που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές, είτε με την προσωπική είτε με την επαγγελματική ζωή του. Και αυτό γιατί είναι ένας άνθρωπος που θέλει να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες σε ό,τι αφορά τη ζωή των παιδιών του και, γενικότερα, των ανθρώπων που τον περιβάλλουν.

8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

Γεγονός που είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα απέναντι στον γιο του, τον Δημήτρη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εκείνος, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του, να ανταποκριθεί θετικά σε μία παράνομη πρόταση του Μάρκου Καλλέργη. Συγκεκριμένα, να παράγουν, μέσα από το εργοστάσιο της οικογένειας Αρώνη, παράνομα χάπια και αναβολικά, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του πατέρα του. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάρκος και ο Δημήτρης έρχονται σε επικοινωνία, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου τους.

8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

Κάποια στιγμή, μάλιστα, σκέφτονται ότι ίσως πρέπει να εντάξουν ακόμη ένα πρόσωπο στην ομάδα τους, προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες και τιναχθούν όλα στον αέρα. Έτσι, ύστερα από αρκετές προτάσεις, καταλήγουν στο όνομα μίας γοητευτικής και ιδιαίτερα δυναμικής γυναίκας. Εκείνη θεωρούν ότι μπορεί να παίξει άνετα τον ρόλο της γυναίκας-αράχνης και να έχει από κοντά τον Ακη, ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε κάποια πιθανή ατυχία.

8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

Πρόκειται για τη Μαίρη Ταβουλάρη, μία ιδιαίτερα φιλόδοξη γυναίκα. Χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, της κάνουν τη σχετική πρόταση και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά. Φυσικά με το αζημίωτο, αφού θέλει να είναι οικονομικά καλυμμένη σε περίπτωση που στραβώσει κάτι και χάσει τη δουλειά της από το εργοστάσιο. Σύντομα, λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Μάρκος, ο Δημήτρης και η Μαίρη είναι έτοιμοι να βάλουν μπροστά την παράνομη συνεργασία τους και το γιορτάζουν. 8 Λέξεις

8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

Την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης ζητάει από την Ηλιάνα, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, να κάνει μία προσθήκη στο τμήμα που διευθύνει εκείνος. Να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη. Κάτι που γίνεται και πλέον όλα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί ένα νομοσχέδιο, όπου σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει, ενώ κάποια στιγμή συναντάει τυχαία τη Μαίρη. Οι δυο τους γνωρίζονται και εκείνος παραξενεύεται που τόσο καιρό δεν την είχε προσέξει γιατί είχε στραμμένη αλλού την προσοχή του.

8 Λέξεις: Γυναίκα αράχνη σχεδιάζει την καταστροφή του Άκη

Η γυναίκα, αποφασίζει να παρεκκλίνει λίγο από το αρχικό σχέδιο και να καταστρώσει ένα δικό της, θέλοντας να βγει περισσότερο κερδισμένη η ίδια, καταστρέφοντάς τον! Ο Άκης γοητεύεται από την παρουσία της και όσο εκείνη τον προσεγγίζει καταφέρνει αμέσως να κερδίσει το ενδιαφέρον του αλλά και την εμπιστοσύνη του προ-κειμένου να κινείται άνετα στην εταιρεία. Άλλωστε, ο Άκης, πέρα από την ισχυρογνωμοσύνη του, φημίζεται και για τη λατρεία που έχει στο γυναικείο φύλο.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More