Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

8 Λέξεις Εξελίξεις: Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου, γεμάτη φόβο για το τι την περιμένει.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

Ωστόσο, ο Μιχαήλ βρίσκεται στο πλευρό της και την καθησυχάζει: «Ολα θα πάνε καλά. Μη βιάζεσαι, άσε τον χρόνο να κυλήσει», της λέει. Κι ενώ ο Δημήτρης με τον Ακη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της, η Βικτώρια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ακη: «Οχι Μιχαήλ, θα του μιλήσω, δεν μπορώ να κρύβομαι για πάντα», επιμένει στον Μιχαήλ, ο οποιος με δυσκολία την πείθει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Ακη για τη ματαίωση του γάμου, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Αρώνης: «Η οργή του είναι τέτοια που δεν θέλεις να ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει», την προειδοποιεί.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

Ομως, πιο επικίνδυνος και από τον πατέρα του μπορεί να γίνει ο ίδιος ο Δημήτρης, ο οποίος είναι έξαλλος από το ρεζιλίκι που του έκανε η Βικτώρια. Ετσι, αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τα κυκλώματα του υποκόσμου και δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να της κάνει κακό. Στο μεταξύ η Αντριάνα, για μια ακόμα φορά, έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου και πέφτει πάνω στη Βικτώρια, την αναγνωρίζει και φυσικά δεν έχει σκοπό να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η Βικτώρια έντρομη κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε. 8 Λέξεις Εξελίξεις

Την ίδια στιγμή ο Ακης αποφασίζει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη: «Δεν θα την αφήσω σε χλωρό κλαρί. Δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να με κάνει ρεζίλι εμένα, θα την τσακίσω!», φωνάζει έξαλλος.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

Παράλληλα, ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να την καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ, ενώ ο Ακης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν. Ο Μιχαήλ όμως, που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνο και το κλείνει, αφήνοντας τον Ακη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί: «Μήπως δεν έφυγε μόνη της; Λέω εγώ τώρα. Λες την έχουν αρπάξει για να μας εκβιάσουν;», αναρωτιέται σκεφτικός.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνάνε μαζί για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Δημήτρης αναθέτει σε κάποιον να επιτεθεί στη Βικτώρια με σκοπό να την αφήσει παράλυτη: «Προσέξτε. Δεν τη θέλω νεκρή, μην τη σκοτώσετε. Ομως, δεν θέλω να ξανασταθεί στα πόδια της ποτέ, το καταλάβατε;», λέει στους πληρωμένους δολοφόνους.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

Λίγο αργότερα ο Μιχαήλ και η Βικτώρια εμπλέκονται σε αυτοκινητικό ατύχημα. Στο τρακάρισμα, όμως, κάποιος τραβάει βίντεο με το κινητό του και το πουλάει στον Σίμο, που βέβαια το ανεβάζει αμέσως στο site του κι από εκεί ξεκινάει ένα ντόμινο εξελίξεων. Κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται άλλο με τον ματαιωμένο γάμο του, ο Ακης είναι εξαγριωμένος και έχει βάλει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει πού κρύβεται η Βικτώρια. Ο Ακης βλέπει το βίντεο με τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια και τώρα πια κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από την εκδίκηση που σχεδιάζει. Η αλήθεια για τη σχέση του Μιχαήλ και της Βικτώριας συνταράσσει φυσικά όλη την οικογένεια Αρώνη και ο Ακης φοβερίζει θεούς και δαίμονες: «θα τους σκοτώσω και τους δύο. Δεν τους γλιτώνει κανείς από τα χέρια μου», απειλεί έξαλλος. 8 Λέξεις Εξελίξεις

8 Λέξεις Εξελίξεις: Το ατύχημα και η αποκάλυψη της σχέσης

Την ίδια στιγμή η Ναυσικά πέφτει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις και κατηγορεί τον Οδυσσέα που, ενώ ήξερε, δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το μπλέξιμο, ενώ αντίθετα ο Μάρκος υπερασπίζεται τις επιλογές του Μιχαήλ, κάνοντάς την ακόμα πιο έξαλλη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ακης εμφανίζεται στην πόρτα του Μάρκου και απαιτεί εξηγήσεις από το παράνομο ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More