Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

«Φέρτε την πίσω ανάπηρη»

8 Λέξεις εξελίξεις: Η Βικτώρια με τον Μιχαήλ βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» – αφού την έκλεψε λίγο πριν το γάμο. Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ακης, χωρίς να γνωρίζουν για τη σχέση της Βικτώριας με τον Μιχαήλ, ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση για το ρεζιλίκι που έπαθαν λίγα λεπτά πριν τον γάμο. Ιδιαίτερα ο Δημήτρης επιστρέφει στις παραβατικές του παρέες και ζητά να σακατέψουν τη Βικτώρια.

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου, γεμάτη φόβο για το τι την περιμένει. Ωστόσο, ο Μιχαήλ βρίσκεται στο πλευρό της και την καθησυχάζει: «Ολα θα πάνε καλά. Σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί τα πάντα», της λέει. Κι ενώ ο Δημήτρης με τον Aκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της, η Βικτώρια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Aκη: «Δεν μπορώ να ζω σαν κυνηγημένη, θα του μιλήσω, δεν έχω άλλη επιλογή», επιμένει στον Μιχαήλ, ο οποίος με δυσκολία την πείθει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Ακη για τη ματαίωση του γάμου, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Αρώνης: «Δεν τον ξέρεις καλά. Είναι πολύ νωρίς για να του μιλήσεις. Η οργή του είναι τέτοια που δεν θέλεις να ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει», την προειδοποιεί.

Έτσι ο Δημήτρης στις 8 Λέξεις λέει σε ανθρώπους να σακατέψουν την Βικτώρια

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

Ομως, πιο επικίνδυνος και από τον πατέρα του μπορεί να γίνει ο ίδιος ο Δημήτρης, ο οποίος είναι έξαλλος από το ρεζιλίκι που του έκανε η Βικτώρια. Ετσι, αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τα κυκλώματα του υποκόσμου και δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να της κάνει κακό.

Στο μεταξύ η Αντριάνα, για μια ακόμα φορά, έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου και πέφτει πάνω στη Βικτώρια, την αναγνωρίζει και φυσικά δεν έχει σκοπό να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η Βικτώρια έντρομη κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε.

Την ίδια στιγμή ο Ακης αποφασίζει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη: «Δεν θα την αφήσω σε χλωρό κλαρί. Δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να με κάνει ρεζίλι εμένα, θα την τσακίσω!», φωνάζει έξαλλος. 8 Λέξεις εξελίξεις

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

Παράλληλα, ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να την καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ, ενώ ο Ακης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν. Ο Μιχαήλ όμως, που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνο και το κλείνει, αφήνοντας τον Ακη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί: «Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως την έχουν απαγάγει και την έχουν κάπου κλεισμένη για να ζητήσουν λύτρα;», αναρωτιέται σκεφτικός. 8 Λέξεις εξελίξεις

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

Στο μεταξύ ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνάνε μαζί για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Δημήτρης αναθέτει σε κάποιον να επιτεθεί στη Βικτώρια με σκοπό να την αφήσει παράλυτη: «Θέλω να τη σακατέψετε. Δεν τη θέλω νεκρή, προσέξτε μην τη σκοτώσετε. Ομως, δεν θέλω να ξανασταθεί στα πόδια της ποτέ, το καταλάβατε;», ξεκαθαρίζει στους πληρωμένους δολοφόνους.

8 Λέξεις εξελίξεις: Άγριο ξύλο στην Βικτώρια από ανθρώπους του Δημήτρη

Κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται άλλο με τον ματαιωμένο γάμο του, αφού έχει βάλει τους δικούς του να «καθαρίσουν», ο Ακης είναι εξαγριωμένος και έχει βάλει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει πού κρύβεται η Βικτώρια. Στο μεταξύ, από ένα τυχαίο γεγονός μαθαίνει για τη σχέση του Μιχαήλ με τη Βικτώρια και πέφτει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις, ενώ η Ναυσικά κατηγορεί τον Οδυσσέα: «Εσύ φταίς. Καλά, ο αδελφός σου δεν ήξερε τι έκανε, εσύ που τα ήξερες όλα γιατί δεν μου μίλησες; Γιατί δεν έκανες τίποτα για να αποτρέψεις αυτό το μπλέξιμο; Ξέρεις τι σημαίνει Ακης Αρώνης; Πώς θα τα ξεμπλέξουμε τώρα; Θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει», του λέει έξαλλη. Από την άλλη, ο Μάρκος υπερασπίζεται τις επιλογές του Μιχαήλ, κάνοντάς την ακόμα πιο έξαλλη: «Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από σένα. Αλλά βέβαια αυτό σε βολεύει, εμμέσως ξεφτιλίστηκε ο αντίπαλός σου», υποστηρίζει. Η ώρα όμως που θα βγει στην επιφένεια όλη η αλήθεια δεν αργεί και ο Ακης εμφανίζεται στην πόρτα του Μάρκου απαιτώντας εξηγήσεις από το ζευγάρι Μιχαήλ και Βικτώριας.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More