Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις επεισόδια: Η Έρση να του δίνει τη χαριστική βολή στον Οδυσσέα

8 Λέξεις επεισόδια: Φαίνεται πως ο Οδυσσέας δε συγχωρεί την πράξη της συζύγου του, με αποτέλεσμα η Έρση να του δίνει τη χαριστική βολή στις 8 Λέξεις, ταξιδεύοντας στην Αμερική. Το ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, θα έρθει σε μία έντονη σύγκρουση. Ο Οδυσσέας θα μάθει την αλήθεια για την απάτη που έστησε η ίδια με την Σύνθια και όλα θα αλλάξουν.

8 Λέξεις επεισόδια: Η Έρση να του δίνει τη χαριστική βολή στον Οδυσσέα

Άλλωστε, αν είναι κάτι που δε συγχωρεί ο Οδυσσέας, αυτό είναι το ψέμα. Ζητάει διαζύγιο από την Έρση, ενώ δε διστάζει να κάνει χίλια κομμάτια το συμβόλαιό του με την Σύνθια, λίγο πριν τη μεγάλη του έκθεση. Ο πρωταγωνιστής βγαίνει εκτός εαυτού…

Πράγματι, ο Οδυσσέας και η Έρση βάζουν τις υπογραφές τους, στις 8 Λέξεις, με την ηρωίδα μας να φεύγει στην Αμερική. Το θέμα είναι πως δε φεύγει μόνη. Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, η Έρση παίρνει μαζί της και τα παιδιά. Αυτό καταρρακώνει τον Οδυσσέα, ο οποίος θα προσπαθήσει να την εμποδίσει. Στο τέλος, όμως, θα καταλάβει πως δε μπορεί.

Η πρώην σύζυγός του θα του ζητήσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της. Λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και για να σκεφτεί όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα. Εκεί είναι που ο Οδυσσέας θα λυγίσει. Δε μπορεί να της αρνηθεί κάτι τέτοιο. Εκείνος επέμεινε για το διαζύγιο, εκείνος διέλυσε την οικογένειά τους. Δε μπορεί να της πάρει και τα παιδιά.

Έτσι, ο Οδυσσέας υποχωρεί, στις 8 Λέξεις και η Έρση φεύγει στην Αμερική με τα παιδιά τους. Η ρήξη φαίνεται πως είναι οριστική. Η Έρση τον αποχαιρετάει και υπόσχεται να επιστρέψει σύντομα, για να του αφήσει τα παιδιά κάποιες μέρες. Σε καμία περίπτωση, δε θα βάλουν σε κίνδυνο την ψυχική τους υγεία. Σε αυτό είναι σύμφωνοι.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like