Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις επεισόδια: Έρχεται το διαζύγιο μετά την απώλεια του μωρού

8 Λέξεις επεισόδια: Μετά το παρ’ ολίγον διαζύγιο, αλλά και το μωρό τους που χάθηκε, ο Αιμίλιος και η Μάγδα προσπαθούν να βάλουν σε μία τάξη τη ζωή τους, στις 8 Λέξεις. Το ζευγάρι αυτό έχει περάσει από 40 κύματα και αδυνατεί να βρει την ισορροπία που απαιτείται. Παρόλο που η Μάγδα συγχώρησε την απιστία του συζύγου της, οι εντάσεις δε σταμάτησαν στο σπιτικό τους.

8 Λέξεις επεισόδια: Έρχεται το διαζύγιο μετά την απώλεια του μωρού,

Μάλιστα, ένας από τους καυγάδες τους, οδήγησε την ηρωίδα σε αυτό το οδυνηρό τροχαίο. Η Μάγδα χάνει το μωρό της και η ζωή της αλλάζει ολοκληρωτικά. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να ξεσπάσει, η Μάγδα θα σταθεί γρήγορα στα πόδια της και θα πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις, στα επόμενα επεισόδια.

Ο Αιμίλιος και η Μάγδα βρίσκονται ένα βήμα πριν το οριστικό διαζύγιο, στις 8 Λέξεις, από τη στιγμή που το μωρό τους χάθηκε. Άλλωστε, αυτό ήταν που κρατούσε ενωμένη την οικογένεια, αλλά και το ζευγάρι. Ο Αιμίλιος θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του, παρηγορώντας τη για αυτό το τραγικό γεγονός. Εκείνη όμως θα θελήσει να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Το ζευγάρι θα διχαστεί αρκετές φορές στα επόμενα επεισόδια, με τον χωρισμό να φαίνεται μονόδρομος. Ο Αιμίλιος, βέβαια, δε θα τα παρατήσει τόσο απλά. Θα επιμείνει στην οικογένεια που θέλει να φτιάξει με την σύζυγό του. Θα της προτείνει να ξανά προσπαθήσουν και θα σταθεί δίπλα της, βάζοντας και την ίδια σε σκέψεις.

Από τη μία τα εμπόδια φαίνεται πως ξεπερνιούνται, από την άλλη η παρέα της Ελισάβετ με τον Έκτορα, εξοργίζει τον Αιμίλιο. Αυτό δείχνει πως τα συναισθήματά του για εκείνη δεν έχουν σβήσει, όπως θα περίμενε κανείς. Αυτό δε θα αργήσει να το αντιληφθεί και η Μάγδα, με τους δύο πρωταγωνιστές να συζητούν για τη συνέχεια στη σχέση τους.

Ο Αιμίλιος και η Μάγδα θα καταλάβουν πως μόνο το μωρό τους ένωνε, στις 8 Λέξεις, με το διαζύγιο να είναι η μοναδική λύση. Θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους; Ή το πάθος του πρωταγωνιστή για την Ελισάβετ θα φουντώσει ακόμη πιο πολύ;

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like