Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

8 Λέξεις: Άσχημα νέα φτάνουν στην οικογένεια του Μιλτιάδη

8 Λέξεις: Ο Φοίβος και η Βίκυ προχωράνε το σχέδιο για το νέο τους χτύπημα στο κότερο, όλα όμως πάνε στραβά. Ο Φοίβος «φυτεύει» σφαίρες στον πατέρα του που χαροπαλεύει, ενώ και η Βίκυ τραυματίζεται σοβαρά. Παράλληλα ο Φοίβος αναγκάζεται να σκοτώσει έναν ακόμα αθώο άνθρωπο!

8 Λέξεις: Άσχημα νέα φτάνουν στην οικογένεια του Μιλτιάδη

Ο Φοίβος και η Βίκυ είναι έτοιμοι για το χτύπημα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του Δερβάνη ετοιμάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα. Αρχίζουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία όταν η Ρωξάνη, που όσο πάει και κατρακυλάει στα ναρκωτικά, ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Εγώ δεν πρόκειται να έρθω μαζί σου ούτε στη δεξίωση του Δερβάνη, ούτε πουθενά. Να πας μόνος σου», του λέει. Λίγο μετά ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί. Παράλληλα ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του ο Φοίβος ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος.

Καρέ καρέ η επίθεση:

Εχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη και όλα προχωράνε σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου. Η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό, πυροβολισμοί παντού, ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό ο Φοίβος βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του γεμάτο αίματα. Δίπλα του όμως είναι και Βίκυ, η οποία έχει χτυπηθεί άσχημα και αιμορραγεί. Ο Φοίβος έντρομος από την εξέλιξη, μεταφέρει τη Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο καθώς δύο σφαίρες έχουν καρφωθεί μέσα στην κοιλιά του.

Τα άσχημα νέα φτάνουν στην οικογένεια του Μιλτιάδη και η Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια τρέχει στο νοσοκομείο. Μαζί της είναι ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη που αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. 8 Λέξεις

Στο μεταξύ το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μια τσιμπίδα!

Την ίδια στιγμή η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο. Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο.

Ωστόσο, η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή: «Πού είναι ο Φοίβος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά», λέει η Κατερίνα. Λίγο μετά ο Φοίβος εμφανίζεται στο νοσοκομείο: «Πού είσαι παιδί μου, ο πατέρας σου χαροπαλεύει», τον ενημερώνουν και αυτός προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας: «Δεν αντέχω να βλέπω όλο αυτό που περνάει ο πατέρας μου», λέει. Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου. Ομως Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία. Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται με το θέαμα του ανήμπορου Μιλτιάδη. Η κοπέλα βάζει τα κλάματα: «Θα πεθάνω αν πάθει κάτι ο πατέρας μου», ομολογεί στον Σπύρο που προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά.

Τελικά ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία, ενώ η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Φοίβος αποφασίζει να απαγάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ο Μιλτιάδης παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική και η οικογένειά του περνάει ώρες αγωνίας, με πρώτη και κυριότερη την Ιφιγένεια που αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας της μπορεί να μην ανοίξει ξανά τα μάτια του. 8 Λέξεις

Εν τω μεταξύ ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από το χέρι της Βίκυς αλλά η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου.Η Βίκυ τελικά συνέρχεται αλλά συνειδητοποιεί πως στο μακελειό στο σκάφος έγιναν μοιραία λάθη που μπορεί να οδηγήσουν την αστυνομία στα ίχνη τους.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More