Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις 27/1/20: Σε κίνδυνο η εγκυμοσύνη της Έρσης

8 Λέξεις 27/1/20: Ο Οδυσσέας κάνει τα πάντα για να στηρίξει την Έρση, αλλά και να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ναυσικά με τον Μάρκο πηγαίνουν επίσης στο επισκεπτήριο, για να την εμψυχώσουν.

8 Λέξεις 27/1/20: Σε κίνδυνο η εγκυμοσύνη της Έρσης

Την ίδια ώρα, μετά την αρπαγή του μωρού της,η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη. Ο Άκης την κατηγορεί ότι δεν είναι ικανή μητέρα, σύντομα ωστόσο το μωρό της Σμαράγδας εντοπίζεται… κλειδωμένο στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας και η αστυνομία τη συλλαμβάνει! Ο Άκης παθαίνει σοκ.

Παρακαλεί τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της κόρης του και τελικά καταφέρνει να την πείσει.

Η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Άκης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Αυτή την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η κοπέλα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία.

Στο μεταξύ, στη φυλακή, η Έρση γνωρίζει την καινούρια συγκρατούμενή της, που είναι στη φυλακή επειδή σκότωσε τον πατέρα της. Σύντομα η Ηλιάνα συναντά τον Οδυσσέα για να μιλήσουν. Δεν φαντάζεται όμως ότι μαζί με τον πρώην της στο ραντεβού αυτό θα εμφανιστούν και δύο ακόμα πρόσωπα. 8 Λέξεις 27/1/20

Ξαφνικά λοιπόν βρίσκεται απόλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και στον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού.

Έξαλλος, ο Άκης την πιέζει να απολογηθεί. Ταραγμένη, η Ηλιάνα μπαίνει στο αυτοκίνητό της και το σκάει. Ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

ο Ηλίας, από την άλλη, σίγουρος ότι η Ηλιάνα είναι μπλεγμένη στον φόνο της Φωτεινής, την αιφνιδιάζει και τη «στριμώχνει» για να ομολογήσει…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

You might also like