Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

8 Λέξεις 15-16/01/20: Εμπόδιο στα σχέδια του Μάρκου ο Άκης

8 Λέξεις 15-16/01/20: Ο Μάρκος κάνει μία αρκετά δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Εύα, η οποία όμως του απαντά αρνητικά. Αυτή η πληροφορία δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Ναυσικάς.

8 Λέξεις 15-16/01/20: Εμπόδιο στα σχέδια του Μάρκου ο Άκης

Συγχρόνως, η Σμαράγδα και ο Σίμος έρχονται πιο κοντά και μοιράζονται διάφορες αλήθειες από τη ζωή τους, ενώ η πρώτη εξομολογείται στον Λουκά πως δεν θέλει να κάνει πια το παιδί του.

Ο τελευταίος νιώθει προδομένος από τη Σμαράγδα, που πήρε πίσω την υπόσχεσή της να του χαρίσει ένα παιδί, και απορρίπτει όλες τις εξηγήσεις της. Εντέλει, σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι της, δίνοντας τέλος στη συγκατοίκησή τους.

Από την άλλη, η Κατερίνα και ο Φοίβος καταφέρνουν να μεταπείθουν τον Μιλτιάδη και φεύγουν για την Κέρκυρα προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Ιφιγένειας. Μαζί πηγαίνουν και η Ναυσικά, ο Μάρκος, ο Νικηφόρος, ο Εκτορας με τη Στέλλα αλλά και η Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ αρνείται να ακολουθήσει, λόγω πένθους. 8 Λέξεις 15-16/01/20

Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, καταφθάνει και το ζεύγος Πετροσιάν ενθουσιασμένο με τα ελληνικά έθιμα του γάμου, καθώς η Ιφιγένεια και ο Σπύρος ζουν την τελευταία τους μέρα σαν «ελεύθερο» ζευγάρι μέσα από τις γνωστές κόντρες που έχουν μεταξύ τους, μια μέρα πριν από τον γάμο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ηλιάνα και να του μιλήσει για την απαγωγή, πράγμα που δεν συμβαίνει, και του δημιουργεί υποψίες για το κατά πόσο η απαγωγή συνέβη, ενώ ο Άκης συναντάει τον υπουργό και προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόδια στον Μάρκο για τη λειτουργία της εταιρείας του.

You might also like