Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δολοφόνος φυτεύει δυο σφαίρες στον Αντρέα

Οι Παγιδευμένοι spoiler: Στα νέα επεισόδια του Β’ κύκλου της δραματικής σειράς, ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Αποφασισμένος να σταματήσει τον μανιακό δολοφόνο και να αποτρέψει τη διαφυγή του, πυροβολεί τον εγκληματία.

Οι Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δολοφόνος φυτεύει δυο σφαίρες στον Αντρέα

Αυτή η ενέργεια έχει σοβαρές συνέπειες, καθώς ο νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή, και ο παππούς του ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατό του. Έτσι, ο Δημήτρης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει τόσο τη δουλειά του όσο και την ελευθερία του.

Τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο Αντρέας αναζητούν τον μανιακό δολοφόνο και πηγαίνουν στο σπίτι του νεαρού που υποπτεύονται. Προσπαθούν να τον στριμώξουν ακόμη περισσότερο, αλλά ο δολοφόνος πανικοβάλλεται και πυροβολεί δύο φορές τον Αντρέα.

Ο Δημήτρης, προσπαθώντας να τον σταματήσει και να εμποδίσει τη διαφυγή του, τον πυροβολεί επίσης. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι ο νεαρός έχει αιμορροφιλία, και η πυροβολική επίθεση απειλεί να προκαλέσει αιμορραγία, προκαλώντας το σοκ του.

Δεδομένης της κατάστασης, ειδοποιεί ένα ασθενοφόρο για τον Αντρέα και στη συνέχεια μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δυστυχώς αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αντρέας γλιτώνει. Η είδηση του θανάτου του δολοφόνου σοκάρει τον Δημήτρη, που αισθάνεται απαρηγόρητος και φοβάται ότι έχει το αίμα του στα χέρια του.

Παρόλες τις προσπάθειες της Άννας και του Σταύρου να τον πείσουν ότι ενήργησε σε νόμιμη άμυνα, οι τύψεις και οι ενοχές βασανίζουν τον εισαγγελέα. Προκειμένου να επιδιώξει την εκδίκηση, ο παππούς του νεαρού απειλεί τον Δημήτρη.

Ο παππούς δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να στείλει τον Δημήτρη στη φυλακή, καθώς πιστεύει ότι ο εγγονός του ήταν αθώος. Ο Αλέκος, ο δικηγόρος του παππού, λαμβάνει εντολή να καταστρέψει την καριέρα του Δημήτρη και να τον οδηγήσει στη φυλακή. Είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί επίσης τον Αντρέα και την Άννα.

Την επόμενη μέρα, ο Αλέκος καταγγέλλει τόσο τον Δημήτρη όσο και τον Αντρέα στον αρχηγό της Αστυνομίας, κατηγορώντας τους για κατάχρηση εξουσίας και τονίζοντας ότι σκότωσαν έναν αθώο για να κρύψουν φόνους και να κλείσουν την υπόθεση.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας ανησυχεί για την εξέλιξη αυτή και υποψιάζεται ότι ο αληθινός δολοφόνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Στη συνέχεια, ο Αλέκος εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα κατηγορώντας τόσο τον Δημήτρη όσο και τον Αντρέα και διασυρόντας την αξιοπιστία τους.

Τα νέα αυτά εξαπλώνονται γρήγορα, προκαλώντας οργή στον αρχηγό της Αστυνομίας. Αυτός ανακοινώνει στον Σταύρο ότι ο Δημήτρης και ο Αντρέας βρίσκονται πλέον σε διαθεσιμότητα και ότι σκοπεύει να ερευνήσει την υπόθεση με τον δολοφόνο.

Ο Δημήτρης και ο Αντρέας παραμένουν σε πανικό. Ο Δημήτρης φοβάται ότι η καριέρα του κινδυνεύει, και ότι ενδέχεται να καταλήξει στη φυλακή. Η Άννα στέκεται στο πλευρό του και αποφασίζει να σχεδιάσει ένα σχέδιο για να αποδείξει ότι ο νεαρός ήταν πράγματι ο δολοφόνος και ότι ο Δημήτρης ενήργησε σε νόμιμη άμυνα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like